HomeInterestingEz a nő hagyta, hogy egy hétig a férje öltöztesse. Az eredmény...

Ez a nő hagyta, hogy egy hétig a férje öltöztesse. Az eredmény pedig káprázatos lett

Nőként nem egyszerű a döntés minden reggel, hogy mit vegyenek fel. Hiába van tele a szekrény,pont az kellene, ami éppen nincsen. Nos, Caitlyn úgy döntött, hogy ezt a mindennapos harcot feladva rábízza magát egy hétig férje divattanácsaira. Férje pedig szívesen vette az akadályokat, ami néha elég fura outfitet jelentett felesége számára. Caitlyn-nek rengeteg olyan ruhája van és kiegészítője,amiket soha nem viselt. Férje számára ez is elég nagy kihívást jelentett,de megoldotta.

Nézzük csak az egy heti styling eredményeit:

 

1.

Hétfő:

Caitlyn-nek üzleti találkozója volt .Férje úgy gondolta, hogy ne mindig a tipikus business ruhákat vegye fel, keltsen most végre jó hangulatot, vidámságot megjelenésével. Az üzletfelek meg is lepődtek, de pozitív értelemben.

2.

Kedd:

A férj imádja a színeket, és azt akarta, hogy felesége úgy tündököljön ebben a szettben, mint az égen a nap. Ezt a táskát pedig azért passzintotta hozzá, mert szerinte egy csinos, de egyben vicces kiegészítő.

3.

Szerda:

Aznap volt Collin-nak és Caitlyn-nek az évfordulója, ez alkalomból férje úgy akarta viszont látni az esti vacsoránál, ahogy megismerte őt. A házimunkához egy kicsit túlöltöztette feleségét.

 

4.

Csütörtök:

A hölgy már nagyon régóta nem viselt ruhát. Ezt a pirosat konkrétan el is felejtette, de férje látott benne potenciált. Nem szerette hordani Caitlyn, mert szerinte túl rövid. Férje mentségére legyen szólva, remekül áll neki.

 

5.

Péntek:

Ezen a napon a többi szülővel találkoztak, így Collin úgy gondolta, ide nem való egy gyönyörű ruha, pedig az alapötlete ez volt. Ehelyett felesége kertészfarmert és sapkát kapott, amitől lezser hatást, ámde mégis csinos hatást keltett.

 

6.

Szombat:

Úgy gondolta ez a nap tökéletesen alkamas arra, hogy belecsempéssze az outfitbe saját elképzeléseit. Kapott egy gyönyörű ruhát, majd Collin ráaadta saját dzsekijét. Elég játékos összképet festett így, és a reakciók is azt tükrözték, hogy a férj érti a dolgát.

 

7.

Vasárnap:

Erre a napra nem igazán voltak tervek, csak hogy a felesége jól érezze magát, így hagyta, hogy azt vegyen fel, amit szeret. Ezt a fekete ruhát több alkalommal is viselte már, így ez egy nyerő ruhadarab volt.

 

Nos, mi úgy gondoljuk Collin átment a teszten, és csupa olyan kreációkat talált ki,ami megmosolyogtatta az embert, és nem rossz értelemben. Érdemes kipróbálni egyszer, és megkérni párunkat erre a feladatra, kérdés az, hogy bízunk-e ennyire a másik fél ízlésében?

Most Popular

Recent Comments