HomeCelebrityTe kitalálod, hogy ki ez a nagyon híres sztár? Még 72 évesen...

Te kitalálod, hogy ki ez a nagyon híres sztár? Még 72 évesen is bomba formában van!

Ő nem más mint Cher, vagyis eredeti nevén Cherilyn Sarkisian LaPiere Bono Allman Oscar-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő. Mondhatni, hogy ő a „popzene istennője”. Ő egy igazi stílus ikon, aki az egyedi hölgyek kategóriájába sorolható. Évről-évre egyre sikeresebb lett. Nagyon nehéz elhinni, hogy ma már 72 esztendős. A 90-es években felnőtt fiatalok már csak ilyen külsővel láthatták őt, ahogyan napjainkban kinéz.

De fiatalon és egyben fénykorában iszonyat sok férfi megfordult utána, hiszen szépsége nem is e világinak számított.

Fiatal, törekvő énekesnőként, hihetetlen karizmájával meghódította az egész világot.

Nagy vágya az volt, hogy színésznő lehessen, ezért 16 évesen elhagyta szülővárosát és Los Angeles-be költözött.

Itt lett a Chrystals nevű zenekar háttérénekese, ám az egyik fő énekes lebetegedett ezért ő vette át a helyét. Ez volt az a pillanat, amikor felismerték Cherben a kellő temperamentumot és a fantasztikus hangot.

Az egyik helyi kávézóban összeismerkedett Sonny Bonóval, aki később a szerelme és férje lett. A két fiatal összeállt és sikerült elérniük, hogy félórát zenélhessenek csütörtökönként.

Sonny írt egy dalt Chernek amely azonnal berobbant a slágerlisták élére. Egyre több fellépésre kérték fel őket, majd egy idő után kipróbálta magát szólóban is.

Cher a ’70-es évek elején hatalmas eredményeket ért el, de az évtized közepére már nem volt sikeres albuma, ezek után 1979-ben ismét berobbant.

Nem csoda, hogy egyre sikeresebb énekesnő lett belőle, hiszen nem csak hangja volt káprázatos, hanem megjelenése is.

Szédületesen hosszú ében fekete haja és hófehér bőre egyből megfogta az emberek tekintetét. Ám nem csak ennyi volt rajta szép, hanem az alakja is.

Akkor még nagyon sovány hölgy hírében állt. Minden korabeli nő olyan testet akart, amilyen neki volt.

Most Popular

Recent Comments