HomeInterestingEttől a 20 példamutató embertől te is tanulhatnál, hogy győzd le a...

Ettől a 20 példamutató embertől te is tanulhatnál, hogy győzd le a függőségeidet!

A szeszes ital nagyon rossz hatással van az emberi szervezetre, testre és lélekre is. Nagyon csúnya változások következhetnek be általa. Egyesek teljesen kifordulnak önmagukból, amin már csak orvosok képesek segíteni. Ha valaki belekerül ebbe a kellemetlen helyzetbe és kimászik a gödörből, soha többet nem akar ugyanarra a szintre visszaesni. Azok, akik hátat fordítanak függőségüknek sok pozitív dologgal szembesülhetnek, hetek, hónapok és évek leforgása után. Ma ilyen átalakulásokat hoztunk el nektek, hogy példát mutassanak azoknak, akik hasonló cipőben járnak!

„A túl sok szeszes ital fogyasztás következtében az intenzív osztályra kerültem. Az incidens után úgy döntöttem, hogy soha többet nem fogok inni. Már 6 hónapja nem ittam egy kortyot sem.”

„Ez a kép akkor készült mikor bizonyos függőségeim voltak. Most már bátran elmondhatom, hogy négy éve boldog és tiszta életet élek.”

Ezt a nőt 14 évesen kirúgták az iskolából. Sok éven át küzdött az itallal és a depresszióval. 15 évvel később orvos lett belőle.

„47 kg-ot adtam le 15 hónap alatt. Ezt annak köszönhetem, hogy abbahagytam az ivást. Ezután megváltoztattam az étrendemet és végül 12 hónap aktívan testedzést követően ilyenné váltam.”

„Egy évvel ezelőtt így néztem ki. Állandóan dolgoztam és az ital segítségét kértem. Már  egy éve nem vagyok a rabja”

 

„Megváltoztattam az étrendem 11 hónapig szigorú diétát folytattam, és sikerült 20 kilótól megszabadulnom. Soha nem éreztem ennyire jól magam, mint most.”

„Büszke vagyok a bátyámra. Egy éve nem ivott semmit, és legalább 20 kilót fogyott.”

„A bal oldali fénykép csaknem 17 hónappal ezelőtt készült a kórházban. Találtam új munkát és teljesen megváltozott az életem.”

„Már egy éve nem fogyasztottam szeszes italt, és azóta sokkal egészségesebbnek érzem magam!

„Két és fél év józanság és kemény edzés eredménye ez.”

Most Popular

Recent Comments