HomeInterestingTe képes vagy megmondani, mi lehet ezzel a képpel a baj? -...

Te képes vagy megmondani, mi lehet ezzel a képpel a baj? – Az emberek többsége ledöbben mikor megtudja az igazságot

Biztos Te is voltál már úgy, hogy elmentél kirándulni és beültél egy kávézóba, hogy igyál valami finom italt és megfogott a hely kedves kis látványa, a színek, a dekoratív elemek, a kiszolgálás…stb. Az ilyen helyek mélyen megmaradnak a vendégekben, s eldöntik, hogy a jövőben is visszajönnek meglátogatni. A vendéglátó egységek tulajdonosai mindig is azon voltak, hogy olyan helyet alakítsanak ki, mely kis ékszerdoboz lehet a vendégek számára is. A mai posztunkban egy nagyon érdekes kávézót hoztunk el nektek, melyet biztos, hogy legalább egyszer szívesen meglátogatnátok.

Eme kép első ránézésre 2D-nek tűnik. Olyan, mintha valaki nemes egyszerűséggel papírra rajzolta volna. Addig a pillanatig nem is gondoljuk milyen különleges, míg az emberek be nem sétálnak a helyiségbe. A kettő együtt pedig képileg és hatásilag egyáltalán nem fér össze, ettől olyan egyedi.

A fekete-fehér dizájnnal rendelkező kávézó valójában az oroszországi Szentpéterváron található. Az ide látogatók úgy érezhetik magukat, mintha egy kifestő könyv részesei lennének. A „B&W Kafe” igazgatója, Minaeva Kristina kifejtette, szinte érezni lehet, ahogy a látogatók egy másik világba csöppennek át.

Az egyik helységben olyan kiegészítő elemekkel lehet találkozni, mint zongora, dob, gitár, harmonika és mikrofon. A másikban ezzel szemben sminktükör valamint ahhoz tartozó asztal és szék.

A BW Kafe egy szokatlan megjelenésű kávézó, mely leginkább az „a-ha – Take On Me” című dalának klipjére emlékeztet. Minaeva hozzátette a kávézó 2D stílusú ezért a látogatók egy másik valóságban találják magukat, amint beteszik ide a lábukat. Mintha ők maguk is rajzfilmfigurákká váltak volna.

A stílus rendkívül népszerűnek bizonyult az egész világon. Egy másik kávézó tulajdonos ihletet merített, hogy saját vállalkozását kicsit átalakítsa. Miután Solbon Namsaraev meglátta a fényképeket a fekete-fehér kávézóról, úgy döntött, hasonlóra fogja csinálni sajátját is. Művészeket fogadott, akik elkészítették a dizájnt, majd megnyitotta a kávézót Oroszországban.

A vendégek odáig vannak érte, rendszeresen járnak oda képeket csinálni.

Itt egy videó, ami a belső teret hivatott bemutatni. A kávézó 2:42-nél látható.

Neked, hogy tetszik?

Most Popular

Recent Comments