HomeInterestingAz internet kiakadt az anyára, aki nem ad a 11 éves lányának...

Az internet kiakadt az anyára, aki nem ad a 11 éves lányának szénhidrátot – „Nem érdekel mit mit mondanak az emberek”

Minden ember tudja, ha szülővé válik, akkor akarva-akaratlanul fog kapni kéretlen tanácsokat mind az ismerősöktől, mind az idegenektől a gyerekneveléssel kapcsolatban. Erre nagyon érzékenyek az újdonsült szülők, és olykor tüzet tudnának okádni, mikor valaki elkezd nekik okoskodni, hogy mit, hogy kellene és nem kellene csinálni a gyerekkel. Minden szülő tudja, hogy mit miért csinál a gyermekével, hisz ő van vele a nap 24 órájában, ő ismeri a szokásait, hisztijeit, étkezési szokásait…stb.

Egy anyuka most teljesen kiakasztotta az internetet, ugyanis megmutatta, hogy milyen ételt csomagol lányának az uzsonnás dobozába. Az édesanya elismerte, hogy 11 éves kislánya keto diétát követ. Ez azt jelenti, hogy a szénhidrátok bevitelét korlátozzák, s helyette magas zsírtartalmú ételeket fogyaszt. A nő szerint az egész család ezt a diétát követi, így kislányuk is.

Az édesanya TikTokon osztotta meg, uzsonnás dobozának tartalmát, és a videót eddig több mint 7,6 millióan nézték meg. A cím így hangzik: „A 11 éves gyermekem keto étele. Ezt készítettem neki ebédre.”

A dobozba tett kettő salátás csirkét, sajtot, erdei gyümölcsöket, kockára vágott dinnyét és egy főtt tojást. A dinnye egyfajta grátisz volt, ugyanis ők nem szoktak ilyet enni, mivel sok benne a szénhidrát és a cukor. A Healthline szerint a keto diéta csökkenti a vércukor valamint az inzulinszintet és javítja a szervezet anyagcseréjét.

Az édesanya videója láttán a szülők csak úgy tajtékzottak a dühtől. Nem értették, miért hagyja a gyerekeinek azt, hogy diétázzanak. Ezen kívül furcsállták, miért kell egy 11 éves lánynak diétázni.

„Miért kell egy 11 éves gyereknek diétázni? Ez nekem furcsa.” – mondta az egyik.

A helyzetet csak tovább rontotta a válasza, mely így hangzott: „Az egész családunk így eszik, az ötéves gyerekem és a férjem is.”

Ez a válasz, csak még jobban összezavarta és felbosszantotta az embereket.

Egy dietetikus nő azt mondta, hogy a szervezetnek szüksége van a szénhidrátokra. A lényeg az, hogy tudjuk hogyan kell adagolni és fogyasztani. A Keto nem jó, senki se alkalmazza a keto diétát.

Voltak, aki kiálltak mellette és a következőket mondták:

„Az étrend nem egyenlő a fogyással.”

„Sokan egész életünkben diétáznak, de ez még nem jelenti azt, hogy fogynak is.”

@houseofketo

##keto ##lowcarb ##lunchbox ##bento ##kidsfood

♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

„Nem tudom mi baja van az embereknek, mert a gyerekeid nagyon is jókat esznek. Jól néz ki és tápláló is.”

„Ez az étel egészségesnek tűnik. Nem kimondottan szigorú keto diéta, mivel abba nincs eper, sem görögdinnye.”

Most Popular

Recent Comments