HomeInterestingElege van a 29 éves modellnek, mert folyamatosan ostromolják őt a férfiak...

Elege van a 29 éves modellnek, mert folyamatosan ostromolják őt a férfiak – Még az orvos is kikezdett vele a kórházban

Sajnos nagyon sok nő nincs megelégedve önmagával, főleg a sok Insta celeb után. A tökéletesnek gondolt nők mellett úgy érzik teljesen eltörpülnek és nem tudnak semmit annak érdekében tenni, hogy hasonlóak legyenek, mint ők. Vannak, akik kellő anyagi háttér mellett megcsináltatják azokat a testrészeiket, melyeket nem szeretnek, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek álom alkatukhoz. Ritka, de előfordulnak olyan esetek is, mikor a szép és tökéletes nők elégedetlenkednek, de nem a megjelenésük, hanem a sok-sok zaklatás miatt. Mai cikkünk főszereplője is sokszor érzi magát bosszúsan és kellemetlenül, mikor férfiak tömkelege próbálja őt becserkészni.

Conny Hawk osztrák modell megosztotta a közösségi oldalon, hogy milyen érzés, mikor a férfiak napi szinten betalálják őt különböző üzenetekkel. Azt mondta, hogy időnként elég ijesztő üzeneteket szokott kapni, de van, hogy személyesen is leszólítják. A 29 éves nő munkája miatt rengeteg helyen és országban megfordul. Ennek következtében rendszeresen meg kell küzdenie a nem kívánt figyelemmel.

Azt mondta, hogy külseje miatt gyakran érzi kényelmetlenül magát, mert a férfiak rendszeresen bámulják és olykor zaklatják is őt. Mindig odamennek hozzá mikor a barátnőivel van és különböző kényes kérdéseket tesznek fel neki.

„Próbálok kedves lenni, de az esetek 99% -ában kényelmetlenül érzem magam” – mondta Conny. A legtöbb esetben azért mert, a pasik nagyon kitartóan ostromolják. „Amikor nemet mondok, akkor durvák és agresszívak kezdenek lenni és olyanokat mondanak, hogy amúgy is csúnya vagyok.” – folytatta.

Posztjában felidézett egy esetet, ami allergiás reakció miatt kórházba kellett szállítani, s a kezelőorvosa flörtölni kezdett vele. „Egyszer kórházba kellett mennem, mert allergiás reakcióm volt, és az engem kezelő orvos elkezdett velem flörtölni. A fülem piros volt és nagyon fel volt dagadva. Borzasztóan néztem ki. Amikor kacérkodni kezdett velem a doki csak arra gondoltam, hogy most miért és ez mégis, hogy lehetséges?!” – meséli.

Noha nem nyújtott be hivatalos panaszt a doki miatt, Conny igyekezett minél előbb kereket oldani a kórházból, hogy ne kelljen tovább hallgatnia. Conny majdnem 392 ezres követőtáborral rendelkezik Instagramon, ahol a rajongói folyamatosan nyomonkövethetik életét és mindennapjait.

„Úgy gondolom azért ismernek fel, mert folyamatosan újabb és újabb képeket teszek közzé az Instán. Emiatt azt hiszik, hogy simán odajöhetnek hozzám cseverészni. Lehet, hogy modell vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy azt akarom, hogy a férfiak mindennap zaklassanak. Ez ugyanolyan munka mint bármi más.” – mondta.

Természetesen nemcsak egyedülálló férfiak próbálkoznak be nála, hanem párkapcsolatban élők is. Volt olyan, hogy harmadik tegnap akarták beszervezni egy-egy éjszakára.

„Egyszer egy pár csókolózni kezdett előttem. Amíg smároltak a srác kinyitotta a szemét és rám kacsintott. Betegnek és undorítónak tartottam. Nem tudom elfogadni, sem megérteni, hogy tudják ezt csinálnia férfiak miközben a barátnőjükkel vannak. Soha nem kezdenék ilyen férfival.”

Conny azt mondta, hogy szinte mindennapja ugyanúgy telik, ügyeket intéz, konditerembe jár, férfiakat koptat le. Volt, hogy egy teljesen átlagos séta alkalmával 20 férfit utasított el.

„Senki sem akar akkor beszélgetni, mikor patakokban folyik róla a víz, vagy edz, esetleg bevásárol. Előfordul, hogy várok valakit az utcán és mielőtt megérkezne odalép hozzám három srác és megpróbálnak szóba elegyedni velem. Tény, hogy bátorság kell ahhoz, hogy egy csinos nőt leszólítsanak, de meg kellene érteniük, hogy a nem az nem!”

Ha érdekel Conny Instagram oldala, akkor kattints ide: Link

Most Popular

Recent Comments