HomeInterestingKétéves kislány mentette meg anyja életét a vasútállomáson - A rendőrség szerint...

Kétéves kislány mentette meg anyja életét a vasútállomáson – A rendőrség szerint igazi hős

Nincs is annál rosszabb, mint mikor egyik pillanatról a másikra leszünk rosszul és kerülünk magatehetetlen állapotba. Ilyenkor nem lehet tudni, hogy ki az, aki kihasználja a lehetőséget és mindenünket ellopja, illetve ki az, aki megpróbál segíteni és mentőt hívni. Hallottunk már olyan esetről, mikor egy 5 éves kislány a segélyhívó számát tárcsázta, hogy bejelentse, édesanyja rosszul lett és küldjenek egy mentőt. Ha a kislány nem lett volna ennyire felkészülve, akkor valószínű édesanyja rosszabb állapotba is kerülhetett volna.

Egy édesanya, kislányával és kisfiával karöltve sétált a vasútállomáson, majd hirtelen rosszul lett és összeesett. A kétéves kislány nem tétlenkedett, hanem azonnal segítségért sietett. Az eset az indiai Moradabadban történt, s a hír egy-kettőre szenzáció lett. A kétéves Chimulaki, hat hónapos testvérével ballagott, mikor észrevette, hogy anyja a földre zuhan.

A kétéves kislány a legnagyobb higgadtsággal ment oda a közelben álló rendőrökhöz, hogy segítsenek bajba jutott anyukáján. A rendőrség hősként tekint az ifjú leányra, akinek gyors reakciója révén sikerült megmenteni az anyját. A lépcsőn felfelé haladó lány rózsaszín ruhában és papucsban közelítette meg a tiszteket, akik eleinte furcsállták, hogy egyedül barangol az állomáson. Miután elmondta mi történt, habozás nélkül követték.

Az esetről felvétel is készült, melyen látható, hogy a hat hónapos kisfiú könnyes szemmel édesanyjára borult. Miután anyja nem reagált hangosabban és keservesebben kezdett sírni. A mentők kiérkezése után a nőt hordágyra fektették, majd beszállították a kórházba. Miközben beemelték őt a mentőbe, látható, hogy magához tér, és a kezét mozgatja.

A rendőrség úgy véli, hogy a kisgyermek gyors beavatkozása mentette meg az édesanyát. Ezzel pedig megakadályozta, hogy testvérével együtt elárvuljanak.

Szó szerint igazi hőstettet hajtott végre. Reméljük még hallunk felőlük.

Most Popular

Recent Comments