HomeInterestingEgy kisbaba, aki egy tárggyal a kezében született - Az orvosok annyira...

Egy kisbaba, aki egy tárggyal a kezében született – Az orvosok annyira meglepődtek, hogy még képet is készítettek

Vannak nők, akik alig várják, hogy anyává válhassanak, míg másokban valamilyen oknál fogva nincs meg ez az ösztön ahhoz, hogy kisbabát akarjanak. Egyesek azért utasítják el az anyaságot, mert bizonytalan az életük, nincs partnerük, a karrierjükre koncentrálnak, vagy pusztán azért mert nem akarják elrontani az alakjukat.

Ma már számtalan módszer létezik arra, hogy a nők megakadályozzák, hogy teherbe essenek. Van, aki fogamzásgátló tablettát szed, más ugyanerre a célra szúrat be magának injekciót, viszont akadnak olyanok, akik spirált rakatnak fel. Ezzel nemcsak leveszik a terhet a férfiakról, de sokkal magabiztosabban állnak bele kapcsolatokba vagy akár egy éjszakás kalandokba.

A mai posztunkban egy olyan esetet fogunk bemutatni nektek, ami igazi szenzáció lett az interneten. Az újdonsült édesanya megosztott egy képet újszülött kisbabájáról. A legnagyobb meglepetést az okozta, ami a csecsemő kezében volt. A kisbaba egy IUD spirált tart a kezében, amit az anyja azért rakatott fel, hogy ne essen teherbe. Nos, ez amint látható is, nem sikerült. A képet eddig több mint 56 ezer alkalommal osztották meg a Facebookon.

„A fogamzásgátlás nem sikerült” – írja a képéhez az édesanya.

Helyes használat esetén az IUD spirál több, mint 99%-ban képes védelmet nyújtani, és 100-ból mindössze csak egy nő esetében történik megtermékenyítés.

„Ez volt a harmadik spirál, amit életem során felrakattam. Az első kettő tökéletesen és hibátlanul működött. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok nagyon meglepődtem. De ezzel még nem volt vége a meglepetés áradatnak. Kiderült, hogy a fogantatás óta 18 hét telt már el, én pedig észre sem vettem. Az ultrahangvizsgálat során sehol sem láttuk a spirált, ezért azt feltételeztem, hogy valamikor kiesett.” – mondja Lucy Hellein.

„Dexter nem volt betervezett baba, viszont nagyon boldogok vagyunk, hogy minket választott.” – folytatta.

A korábban említett spirál, ami titokzatos módon felszívódott ott fityegett az ő kis kezecskéiben, mikor megszületett. Az orvosok szerint a méhlepény mögött lehetett ezért sem láthatták az ultrahangon. A boldog édesanya habozás nélkül képet készíttetett magáról és a kisfiáról, hogy megmutassa ország-világnak mit talált az ő kis csemetéje.

Lucynak és párjának nem Dexter az első gyereke, viszont egyöntetűen úgy gondolják, hogy óvatosabbnak és körültekintőbbnek kell lenniük a következő aktus során.

Most Popular

Recent Comments