HomeInteresting"Megengedtem a páromnak, hogy az anyámmal legyen" - Az egész internetet sokkolta...

„Megengedtem a páromnak, hogy az anyámmal legyen” – Az egész internetet sokkolta a lány vallomása

A mai modern emberek (tisztelet a kivételnek) csak úgy beleugranak egy kapcsolatba enélkül, hogy jobban és közelebbről megismernék a másik felet. Régen az udvarlást sokkal komolyabban vették mind a nők mind a férfiak, de mára egyszerűen eltűnt annak varázsa. A férfiak a lelkük mélyén még mindig vágynak arra, hogy meghódíthassák a kiszemelt nőt, ám a felgyorsult tempó miatt erre nem igen nyílik lehetőségük. Persze nem kizárt, hogy egyeseknél ez pozitívan sül el, és éveken át együtt maradnak, de az esetek többségében hamar véget érnek az ilyen kapcsolatok.

A szerelem hiánya miatt az emberek hajlamosak kikacsintani a kapcsolatból, ahelyett, hogy megmondanák a másiknak, hogy nem működik köztük a dolog. Ha valakit megcsalnak az onnantól fogva nem tud ugyanúgy megbízni a másik felében, mint azelőtt hiába tud neki megbocsátani. Ilyenkor üti fel fejét a zöld szemű szörny, a féltékenység, ami még inkább szét tudja zilálni az amúgy sem túl stabil kapcsolatot.

Viszont az utóbbi időben egyre több és egyre furább kapcsolatokra bukkanunk. Például van egy ikerpár, akik olyan szinten tekintenek magukra egy emberként, hogy még a pasikat is megosztják egymással. Most viszont egy fiatal hölgyet hoztunk el, aki megengedi a tulajdon párjának, hogy az édesanyjával „szórakozzon”.

A milliesellers411 nevű felhasználó szó szerint sokkolta a TikTok követőit, mivel egyik videójában elmesélte, hogy megengedte párjának, hogy az édesanyjával szórakozzanak egy kicsit. A videó azzal kezdődik, hogy a fiatal Millie egy szőke hajú nő mellett áll, akiről kiderül, hogy az édesanyja. Ezzel még nem is lenne semmi probléma, de hirtelen, egyik pillanatról a másikra megjelenik egy szemüveges férfi, aki megragadja Millie édesanyját és hátulról megöleli.

Mint kiderült, ő Millie párja. A videóban azt a kérdést teszi fel követőinek, hogy: „Akarjátok tudni, hogyan tartom boldogan a párom?” Voltaképpen nem kell sokat várni, mert a válasz automatikusan érkezik: „Megengedtem, hogy az anyámmal szórakozzon.”

Ez arra enged következtetni, hogy Millie anyukája és a párja, olykor összebújnak és úgy viselkednek, mintha egy pár lennének. Nem mondhatjuk azt, hogy hárman vannak a kapcsolatban, hisz egy anya-lánya párosról beszélünk és elég fura lenne, ha bármiféle kapcsolat lenne köztük a családi köteléken kívül. Gyanítjuk ez a felállás tökéletesen megfelel a férfinak, hisz nemcsak egy hanem kapásból két gyönyörű nőt is megkaphat. Persze a videóban nem részletezik, hogy a „játszani” kifejezés milyen tevékenységeket is takar, de erős a gyanúnk, hogy köze van a fizikai együttlétekhez.

A videót eddig több, mint 12 millióan tekintették meg 685 ezren likeolták és 21 ezren kommenteltek hozzá.

Olyan kommentek érkeztek a videó alá, mint:

„Amikor a szeretőd a csajod anyja. Csávó megnyerte a Jackpotot.” – írta az egyik.

„A muter jobban néz ki. Tuti biztos, hogy őt akarta, csak a csaj útban volt.”

Ti mit gondoltok valóban az édesanyja, vagy az egész internet csak egy rossz vicc áldozata lett?

Most Popular

Recent Comments