HomeInterestingTe is emlékszel még arra a férfira, aki elsőként hozott gyermeket a...

Te is emlékszel még arra a férfira, aki elsőként hozott gyermeket a világra? Így néz ki napjainkban 10 év elteltével!

2008-ban minden hírportál egy Thomas Beatie nevű emberről szólt, aki hihetetlen dologgal botránkoztatta meg a világot. Ő volt a legelső férfi, aki három kisbabát is világra hozott. Igen, tudjuk elsőre kicsit szokatlan lehet efféléket olvasni, de ez az igazság.

Had jegyezzük meg előre, hogy Beatie nem volt mindig férfi. Kislányként látta meg a napvilágit Honolulu városában, Hawaiin. Édesanyjától pedig a Tracy Lehuanani LaGondino nevet kapta.

Fiatal tiniként modellnek állt, mint a legtöbb korabeli lány, aki hasonló adottságokkal rendelkezett, mint ő majd később részt vett a Miss Hawaii szépségversenyen is. Többször szerepelt az országos TV csatorna aerobik edzéssorozatában, ezt követően pedig elég komolyan elkezdett a testépítés iránt érdeklődni.

Mivel nem érezte jól magát a bőrében, ezért 23 évesen elhatározta, hogy férfi hormonokat fog szedni, ami köztudott, hogy elősegíti a férfivá válást. Nem egy, nem két testépítő hölgyről tudunk, aki eme készítmények hatására teljesen férfivá vált.

2002-ben úgy döntött kés alá fekszik, hogy részleges nemi átalakító műtétet végezzenek rajta, de régi vágya volt, hogy gyermekei legyenek ezért a női genitáliáihoz nem nyúltak. Nem is teketóriázott sokat, hamar elment mesterséges megtermékenyítésre, ami nagyon is jól sikerült, mert teherbe esett. Mindezt amiatt is tette, mert kedvese sajnos nem tudott teherbe esni és később kiderült róla, hogy meddő.

Három gyönyörű gyermeknek adott életet. 2008 június 29-én kislánya született, aki a Susan Juliette Beatie nevet kapta.

2009. június 9-én megszületett kisfia, név szerint Austin Alexandernek Beatie.

Végül 2010 július 25-én harmadik gyermeke is megérkezett, akit Jensen James Beatie-nek nevezett el.

Miután eldöntötte, hogy több gyermeket már nem szeretne szülni, 2012-ben visszament a kórházba, hogy a női szaporítószerveket is eltávolítsák belőle, így teljes értékű férfiként élheti tovább az életét. Egy évre rá, vagyis 2013-ban nagyon elharapódzott a kapcsolata akkori nejével, Nancyvel és úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább.

Nem telt el sok idő és Beatie beleszeretett egy Amber nevű nőbe, akit azonnal feleségül vett. Az újdonsült asszony hamar teherbe esett és egy kisfiút hozott a világra. Így ma már négy gyermekkel az oldalukon békességben és boldogságban élhetnek együtt.

Ezután megszakadt a kapcsolat a férfival, ugyanis rengeteg fenyegető üzenetet kapott, amit igenis komolyan kellett venni a gyermekek biztonsága érdekében, ezért inaktívvá tette közösségi oldalait.

Ám nemrégiben újra aktiválta és most már napi szinten lehet követni a mindennapjaikat. Persze a média egyből felfigyelt rá és néhány kérdést tettek fel neki.

„Őszinte legyek, még a transz-közösség is kiközösített engem azért mert terhes voltam” -írta Bartie.

„Az elmúlt tíz évem azzal telt, hogy próbáltam feldolgozni azt a megaláztatást és megkülönböztetést, amiben részesültem. Amikor úgy döntöttem, hogy nem rejtőzködöm tovább, elmeséltem a történetemet, hogy megértessem az emberekkel miért tettem ezt.” – folytatta.

„Most, hogy 10 év is eltelt igazság szerint semmit sem változtatnék a múlton. Mindent ugyanígy csinálnék, ahogyan évekkel ezelőtt tettem.” – jegyezte meg a férfi. Ezzel a megnyilvánulásával lehetőséget biztosított az embereknek arra, hogy elkezdjenek beszélgetni a nemekről és a társadalmi szerepekről, ami mindig is vitatémának számított.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thomas Beatie (@thomassecretstory10) által megosztott bejegyzés,

„Több barátom is mondta, hogy a világ 2008-ban még nem volt felkészülve az ilyen dolgokra. Én meg azt gondolom, ha vártam volna arra, hogy az emberek felkészüljenek erre, akkor ma nem lennének csodás gyermekeim. Remélem, hogy a történetem, sok transznemű embernek ad majd bátorságot ahhoz, hogy merjenek álmodni és cselekedni.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thomas Beatie (@thomassecretstory10) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments