HomeInterestingMinél előbb elfogadod ezt a 12 igazságot az életről, annál boldogabb lesz...

Minél előbb elfogadod ezt a 12 igazságot az életről, annál boldogabb lesz az életed.

Akármennyire is nehéz elfogadni az élet nem mindig fenékig tejfel. Sok pozitív dolgot tapasztalhatunk meg, de ezen kívül rosszat is kapunk az élettől. Sokan szeretnék, ha életünk olyan tökéletes lenne, mint a Hollywoodi filmekben, de ez sajnos nem lehetséges. Rengeteg dolgot kell még megértenünk, amivel erősíthetjük lelkünket és el tudjuk fogadni, hogy nem lesz minden úgy, ahogy szeretnénk. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány igazságot a földi életről, melyeket, ha elfogadunk sokkal boldogabb életünk lehet, mint amilyen eddig volt. A lényeg, hogy lépést tudjunk és akarjunk is tartani a közelgő változásokkal, mert csak így vészelhetjük át az akadályokat.

1, Egyszer elveszítünk mindent és mindenkit, ami fontos a számunkra.

Sajnálatos módon ez egy olyan dolog, amivel meg kell barátkoznunk, hiszen ez az élet rendje. Idővel minden eltűnik és elmúlik ezért nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb időt töltsd azokkal az emberekkel és azokkal a dolgokkal, amiket szeretsz. Soha ne tarts haragot, mert sosem tudhatod milyen váratlan helyzeteket sodorhat eléd az élet.

2, Annak ellenére, hogy jó ember vagy számítanod kell arra, hogy sok rossz dolog fog érni.

Igazság szerint hiába vagy jó ember, hiába teszed ki a szíved, lelked, akkor is fognak rossz dolgok történni veled, ami ellen semmit sem tehetsz. Bele kell törődnöd, hogy ez az élet velejárója. Az apró és kis dolgoknak is kell örülni, mert csak így van értelme ennek a Földi életnek.

3, Nem lesz könnyű felfogni, de az élet nem lesz mindig tisztességes.

Ne próbáld meg az igazságot hajszolni, mert az élet egyáltalán nem az, sőt a benne élő emberek sem. Annak ellenére, hogy jó vagy nem mindig kapod meg azt, amit megérdemelsz. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, ha pozitívan fogjuk fel az életet.

4, Ne várd azt, hogy az emberek kedvesek lesznek.

Bármennyire is nehéz megérteni, mindig is voltak és mindig is lesznek gonosz, durva emberek. Ők nem fognak a te kedvedért megváltozni és ezt ne is várd el tőlük. Emiatt ne te érezd rosszul magad, hiszen a te lelkiismereted tiszta, te tudod magadról, hogy kedves vagy és ez számít.

5, Soha nem leszünk tökéletesek.

Amibe szintén bele kell törődni az az, hogy soha, de soha nem leszünk tökéletesek a legjobb lenne, ha nem is törekednél erre. Ha vannak gyengeségeid próbálj meg azokon változtatni, hogy megerősödj. Csak így védheted meg magad a gonosz emberektől.

6, Minden változik még akkor is, ha nem akarod.

Sajnos semmi sem marad ugyanolyan, nyilván vannak olyan dolgok mely állandó jellegűek, de a legtöbb dolog változik. Nem kell ettől megijedni, csak lépést kell tartani ezzel a helyzettel.

7, Az elvesztegetett idő örökre elveszett idő.

Sose feledd, hogy az elvesztegetett időt már semmi nem hozza vissza, és ebből van a legkevesebb a világon. Ha egyszer megöregszel többé nem leszel már fiatal, ezért kell minden pillanatot és minden élményt átélni, amit csak lehet.

8, Nem lesz minden úgy, ahogy tervezed.

Akármennyire is szeretnéd megtervezni az életed, nem mindig úgy fog alakulni, ahogy szeretnéd. Valójában csak elpazarolt idő és energia. Fordítsd teljesen más dologra az energiád, ami tudod, hogy úgy lesz, ahogy előre eltervezted. Az élet úgy is alakul és elhozza a jó lehetőségeket a számodra.

9, Fontos a pénz, de az idő értékesebb.

Tény, hogy pénz kell ahhoz, hogy megteremtsük magunknak a szükséges feltételeket, de ami igazán fontos, az az idő, amit magunkra és a szeretteinkre fordítunk. Az idő az, ami minden sebet begyógyít és megmutatja a helyes utat.

10, Ne próbálj mindenkit boldoggá tenni.

Nem lehet minden embert boldoggá tenni. Bizony lesznek olyanok, akiken nem tudsz majd segíteni akármennyire is szeretnél. Sokan lesznek, akik ítélkeznek feletted úgy, hogy nem is ismernek. El kell fogadni, hogy az emberekben ott lakozik a gonoszság. A szeretteidet és természetesen magadat tedd boldoggá, ez az ami számít.

11, Fontos, hogy legyenek céljaid.

Nem élet az élet cél nélkül, kell, hogy valami hajtson bennünket az életben. Ez az ami értelmet ad a földi létünknek. Munka, család, hobbi bármi, ne félj elkezdeni élni.

12, Tartsd szem előtt a boldogságot.

Boldog vagy? Nézd meg kik azok az emberek vagy mik azok a dolgok, amik boldoggá tettek téged. Gondold végig, hogy milyen úton haladtál, milyen tettek vezéreltek, hogy eddig eljuss. Ha megtalálod a kérdéseidre a választ akkor rájössz, hogy a boldogság és a szeretet érzése mennyire befolyásolja az emberek gondolkodását és tetteit. Persze lesznek napok mikor nehéz lesz az élet, de ha felkészülünk előre ezekre a nehézségekre akkor sokkal könnyebben vesszük az akadályokat.

Most Popular

Recent Comments