HomeInterestingTe, hogy csókolod meg a párod? - Ezt árulja el rólad

Te, hogy csókolod meg a párod? – Ezt árulja el rólad

A csókolózás nemcsak jó érzés, hanem fontos szerepet is játszik egy kapcsolatban. Többféle csók léteik és mind mást jelentenek. Egy gyengéd csók azt jelenti jól és kényelmesen érzed magad a kapcsolatban, míg a zárt ajkakkal történő pusziszkodás már kevesebb jót árul el a kapcsolatról. Annak érdekében, hogy megtudd mit is jelenetek a csókok és ez hogyan hat rád és a partneredre ki, elhoztuk ezt a cikket, ami választ ad minden kérdésre.

1, Lágy puszi

Amikor két fél gyengéd és lágy puszit ad egymásnak az annak a jele, hogy közel állnak egymáshoz és kényelmesen érzik magukat a kapcsolatban. Ha gyakran adsz ilyen puszit a párodnak, akkor ti szeretitek ugratni és cukkolni egymást azért, hogy fizikai kapcsolat alakuljon ki köztetek az ágyban.

2, Puszi arcra

Az arcra adott puszi azt jelenti, hogy jól érzitek magatokat a kapcsolatban, szeretitek egymást és öröm járja át a lelketeket ha együtt lehettek. Annak a jele is lehet, hogy a kapcsolatotok nemcsak szerelemre, hanem barátságra is épül.

3, Pókember csók

A Pókember film egyik legikonikusabb jelenete, mikor Tobey Maguire és Kirsten Dunst az esőben megcsókolják egymást, de nem is akárhogy. Tobey, mint Pókember, fejjel lefelé lóg, és Kirsten, mint Mary Jane félig lehúzza Peter maszkját, és megcsókolja.

Nos, ha ti is csókolóztatok már így akkor az a spontaneitás jele, vagyis, hogy a kapcsolatban szerettek improvizálni és új lehetőségeket találni arra, hogy felfrissítsétek a kapcsolatotokat.

4, Angyal csók

Angyal csóknak nevezik azt a fajta puszit, amit a partner a másik fél csukott szemhéjára ad. Ez egy olyan intim cselekedet, mely a szeretetet és a szerelmet valamint a békét és biztonságot szimbolizálja. Ha ezt a fajta puszit részesíted előnyben, akkor az azt jelenti, hogy feltétel nélkül szereted a másik feled és élvezed a vele való életet.

5, Szájra puszi

A szájra puszit általában elköszönésnél és üdvözlésnél használják a párok, amikor egy pillanatra összeérintik az ajkukat. Egy új kapcsolatban a csókolózás segít felfedezni és letesztelni, hogy milyen két fél között a kémia. Ha napi rendszerességgel adsz ilyen puszit a párodnak, akkor szeretsz vele lenni és élvezed ha együtt szórakozhattok.

6, Zárt ajkú csók

Ez olyan, mint a szájra puszi, csak hosszabb ideig tart. Ha ez a csókolózási stílust részesíted előnyben, az annak a jele, hogy nem érzed magad felhőtlenül a kapcsolatban és nehézségeket okoz számodra kifejezni az érzelmeidet. Ha nem vagy biztos az érzelmeidben mindenképpen beszélj a pároddal s próbáljátok megoldani a problémát.

7, Francia csók

A francia csók a szerelem csókja, ez az érzékiséget, a vágyat és a romantikát fejezi ki. Ha ezt a fajta csókot alkalmazzátok a legtöbbször, akkor szenvedélyesen szeretitek egymást a kapcsolatotok pedig mély és intenzív.

Ti, hogy csókolóztok a párotokkal?

Most Popular

Recent Comments