HomeInteresting19 kép, ami igazolja, hogy a lányokat bizony két külön csoportba lehet...

19 kép, ami igazolja, hogy a lányokat bizony két külön csoportba lehet sorolni

Annak ellenére, hogy egy nembe tartoznak, mégis olyanok, mint a tűz és a víz, az ég és a föld, a tél és nyár és még sorolhatnánk az ellentéteket. Vannak, akik minden téren vonzóak akarnak lenni, legyen az a körmük megjelenése, az öltözködésük vagy a képeik elkészítésének folyamata. Mások ezzel szemben nem foglalkoznak azzal, hogy mit gondolnak róluk mások, hogy nem annyira nőiesek mint a többiek. Pontosan ezért lehet őket két csoportra osztani. De, hogy melyek azok az alkalmak, mikor egyértelműen meg lehet ezt állapítani? Mostani posztunkban pont olyan fotókat hoztunk el, amik ezeket mutatják be.

1, Van, aki megcsináltatja a körmeit, és van, aki Bugles nasit húz rá, azt imitálva, hogy vannak körmei.

2, A medence melletti pihenés is egészen másképp néz ki a lányok körében is. Egyesek modellnek érzik magukat, akikről épp fotósorozat készül, mások pedig törülközőbe burkolózva ülnek.

3, Van, aki él-hal azért, hogy a sminkjeiben végig húzza az ujjait, hogy lássa a csillogást, van aki pedig minden pénzt megadna, hogy az ujjairól le tudja nyalni a chips apró morzsáit.

4, Kétféle lány létezik Halloweenkor, aki csak ki akar tűnni a tömegből a jelmezével, s aki frankón komolyan gondolja az egészet.

5, Nem minden lány akar fotózkodni a tükörben minden 5. percben. Ennél vannak fontosabb dolgok is.

6, A kiegészítők viselése terén is megoszlanak, például van, aki drága pénzeket költ arra, hogy szép és divatos kiegészítői legyenek, és van aki beéri egy cipőfűzővel is.

7, Amikor a potenciális pár kéri, hogy küldj képet magadról. Nos ezt van, aki rendesen és van, aki viccesen teljesíti.

8, Ha az osztálytársad kiemelőt kér, de mindketten másra gondoltok…

9, Egyesek bizony előtérbe helyezik a kényelmet, mint mások negatív véleményét.

10, Egyeseknél az evés prioritásban fontosabb helyen van, mint a kép készítés.

11, A harisnya viselés sem ugyanolyan a nők körében, ugyanis van, aki tényleg megadja a módját, hogy vonzó legyen, de akadnak olyanok is, akik inkább a humoros oldalról közelítik meg a dolgokat.

12, A legtöbben próbálnak vonzó és rendes képet készíteni magukról, viszont vannak olyan lányok is, akik inkább a poén kedvéért készítenek magukról fotót.

13, Amikor nem tudják eldönteni, hogy most nőiesek vagy sportosak akarnak lenni.

14, Kiderült, hogy többféle kutyás filter létezik…

15, Vannak lányok, akik akkora adagot esznek, mint egy kismadár, de a maradéknak bizony leplezni kell, hogy mekkora falánkok is valójában.

16, A manikűröztetés terén is megoszlanak a vélemények, van aki a visszafogottabb, szolidabb körmöket részesíti előnyben más pedig azzal akarja magára felhívni a figyelmet.

17, Nem mindegyik jeleskedhet a sportok terén…

18, A téli öltözékük is változó, vannak, akik a divat és a megjelenés miatt inkább nem öltöznek fel olyan vastagon, másoknak viszont a legvastagabb bunda, sapka, sál, kesztyű sem elég.

19, És végezetül nem mindegyik lányt lehet lekenyerezni egy hatalmas virágcsokorral.

Te melyik kategóriába tartozol?

Most Popular

Recent Comments