HomeInteresting17 ember, akinek a régóta várt utazása egy hatalmas csalódásnak bizonyult

17 ember, akinek a régóta várt utazása egy hatalmas csalódásnak bizonyult

Egy utazás mindig izgalmas és várakozásokkal teli, pontosan ebből kifolyólag kellemetlen és rossz érzés, mikor nem azt kapja az ember, amire isten igazából vágyott. Nem olyan táj tárul a szeme elé, amilyen a netes képeken, a várva várt épületek renoválás alatt állnak és még sorolhatnánk azokat a kis bibiket, amitől teljesen el tud menni egy ember kedve. A mostani posztunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassunk nektek néhány képet, amit internetfelhasználók osztottak meg velünk. Ezeken a fotókon életük legrosszabb nyaralásai, kirándulásai láthatók. Neked volt valaha ilyen élményed?

1, Úgy tűnik ez az út bizony hosszú és nagyon-nagyon kellemetlen lesz.

2, „9 óra autókázás után végre itt vagyunk a Rushmore-hegynél. Megkértük anyukánkat, hogy csináljon rólunk egy képet. Amikor előhívatta a fotókat, ezt láttuk a képeken. Az elnökök arcképei, konkrétan sehol sincsenek.”

3, Végre sikerült, eljutottam a Kínai nagy falhoz… csak kár, hogy nem látok belőle semmit.

4, Mindig is meg szerettem volna nézni a Big Bent. Hosszú várakozással teli év után végre láthattam… ja nem.

5, És íme… itt van mögöttem a Golden-Gate híd. Igazából ez a kép bárhol készülhetett volna, mert semmi nem látszik belőle.

6, Nagy álmom volt, hogy egyszer megnézem a Casa Batlló-t Barcelonában. Amikor végre sikerült eljutnom épp renoválták az épületet.

7, „4 napon át gyalogoltam sárban, szélben, esőben, hogy eljussak a Machu Picchuhoz. Végre sikerült, ám amikor odaértem, ez fogadott. Csodálatos kilátás, nem igaz?!”

8, Külön engedélyt kellett kérni a „Havasu Falls” nevű arizonai vízesés megnézéséhez. Amikor végre valahára megkaptuk és felértünk nem az fogadott minket amire számítottunk.

9, Éjjel 2:30-kor keltem, hogy elinduljak a hegynek felfelé. Két órán keresztül másztam és másztam, hogy lássam a Haleakalā pajzsvulkánról a napfelkeltét. „Megérte”…

10, A barátom bejárta egész Olaszországot, hogy végre láthassa a pisai ferde tornyot, de egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a netes képeken.

11, 3 órán keresztül mentünk felfelé a hegyen, hogy lássuk élőben a Rushmore-hegyen lévő elnökök arcképeit. Szeretlek természet…

12, Amikor kinéztem a repülő ablakán, tudtam, hogy valakinek nagyon-nagyon rossz napja lesz.

13, Amikor elmentem, hogy megnézzem a világ legmagasabb felhőkarcolóját…de csak ennyit láttam belőle.

14, Nagyon boldog voltam, amikor láttam, hogy van még egy szabad hely az ablak mellett. Akkor még nem sejtettem, hogy ez vár rám.

15, A kutyám pont indulás előtt marcangolta szét az útlevelemet.

16, Megkértük ezt az embert, hogy fényképezzen le minket a Santa Monica mólón. Sajnos nem sikerült neki.

17, „6000 km-t repültem, hogy megnézhessem Nicolaes Eliaszoon Pickenoy és Rembrandt festményét az Éjjeli őrjáratot.”

Te csalódtál már valaha az úti céljaidban?

Most Popular

Recent Comments