HomeCrazySzörnyű balesettel ért véget egy lerészegedős videó

Szörnyű balesettel ért véget egy lerészegedős videó

Az alkohol iránti növekvő érdeklődés egyértelműen az elhúzódó járvány egyik eredménye. Az otthoni bezártságba beleunnak az emberek, így természetes, hogy mindenki valamiféle szórakozási lehetőséget keres. Az egyik legegyszerűbb megoldás az alkohol.

Egyesek még azzal is védekeznek, hogy az alkoholnak fertőtlenítő hatása van, így ellenállóbbak lesznek a vírussal szemben. A WHO megerősítette, hogy az emberek lényegesen több alkoholt fogyasztanak, ha be vannak zárva négy fal közé.

Manapság az egyik legnépszerűbb koktél a mimóza koktél, mely hatalmas népszerűségre tett szert a fiatalok körében. Egyszerűen elkészíthető, hiszen csak narancslére és pezsgőre van szükség hozzá. Édeskés íze miatt kedvelik annyira, a pezsgő miatt azonban meglehetősen ütős kis szörpike. A koktélt fele-fele arányban alkotják a hozzávalók. 7,5 cl narancslé és 7,5 cl pezsgő kell hozzá.

A TikTokon egyre népszerűbbek az „ivós” videók. Ezekben azzal hencegnek a szereplők, hogy hány italt sikerült lehúzniuk és közben megfigyelhetjük a hatását.

Így volt ez egy frissen feltöltött videóban is, ahol egy megrészegült lány az egyik haverja vállára mászik. A kis performansz meglehetősen csúnyán ért véget, ugyanis szerencsétlen lány leesett és kiverte az első négy fogát.

Íme a teljes videó!

A videó hatalmas népszerűségre tett szert az internetezők körében. Egyesek jót nevettek rajta, többen viszont aggodalmukat fejezték ki. A videó több mint 250 ezer megtekintést gyűjtött be és több tízezer kedvelést.

Vajon szegény lánynak a hirtelen jött népszerűség miatt kevésbé érzi fájdalmasnak a kövér fogorvosi számlát? Állítása szerint hatalmas traumának élte meg a dolgot. A fogai elvesztése rettentő fájdalmas élményként marad meg az emlékezetében.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments