HomeInteresting"Rendszeresen arról álmodtam, hogy terhes vagyok" - 57 évesen adott életet kisfiának...

„Rendszeresen arról álmodtam, hogy terhes vagyok” – 57 évesen adott életet kisfiának egy amerikai nő, miután elhunyt a lánya

Régen minden nő szeretett volna édesanya lenni, ez a mai nőkre viszont már nem minden esetben igaz. Akadnak, akik kifejezetten hátat fordítanak az anyaságnak különböző okok miatt, míg mások minden porcikájukat odaadnák egy bébiért. Mai cikkünk főszereplője tiszta szívéből szeretett volna még egyszer édesanya lenni, és 57 éves korára sikerült is neki.

Barbara Higgins az Egyesült Államok legidősebb édesanyja lett, ugyanis közel 60 évesen hozta világra kisbabáját. Igaz, korábban már volt gyermeke, a 13 éves Molly képében, ám őt egy súlyos agydaganat elvitte.

Molly tragikus hirtelenséggel hagyta hátra édesanyját, és a boncolás során kiderült, hogy a 13 éves kislánynak agydaganata volt, amit soha nem diagnosztizáltak. Egy ilyen szörnyű esemény bárki lába alól kihúzná a talajt, és így volt ez Barbara esetében is. Mindent megtett, hogy feldolgozza szeretett gyermeke elvesztését, de nem sikerült neki. Elhalálozása után többször álmodott arról, hogy teherbe esik. 57 éves korában azonban komolyan fontolóra vette a dolgot.

„Rendszeresen arról álmodtam arról, hogy kisgyerekem van. Felébredtem és azt mondtam magamnak, oké Barbara ez őrültség.”

Mikor az asszony elmondta férjének, hogy valóban babát akar, jóváhagyta az ötletet. Persze a pár mérlegelte saját korát ezért in vito eljárással vállaltak gyermeket. Tisztában voltak vele, hogy nem lesz könnyű menet, mert nem minden klinika vállal ilyen eljárást. A Massachusetts-i bostoni létesítmény végül beleegyezett.

Dr. Ashish Chaudhari szülészorvos segített a nőnek az eljárás során. A Today-nek adott interjújában elmondta, hogy körültekintően jár el a nő várandósságát illetően. Rendszeres vérvizsgálatokon kellett részt vennie, és terhesgondozásra is beiratkozott.

Nagyon sokat segített állapotán az, hogy a nő egész életében vigyázott az egészségére. Rendszeresen járt edzőterembe, ahol súlyzós edzéseket is végzett. A megfelelő géneknek és az életmódnak hála sikerült az orvosoknak beültetni a megtermékenyített petesejtet.

Barbara és Kenny kisfia, Jack a New Hampshire-i Concord Kórházban született. Az újdonsült szülők sokáig gondolkodtak azon, hogy közöljék-e a boldog hírt. Amikor a pici 20 hete lett, akkor publikálták az örömhírt. Erre a hírre azonban nem érkezett semmilyen reakció, mivel mindenki ledöbbent annak hallatán.

Az 57 éves nő azzal próbált érvelni, hogy nincs kőbe vésve, hogy a szülő láthatja felnőni a gyermekét. Lehet, hogy pár hónap, vagy pár év múlva veszti életét egy nem várt betegség, baleset..stb következtében. Jacknek csak azért nem kellett volna megszületnie mert öreg?

Ti mit gondoltok?

Most Popular

Recent Comments