HomeInterestingSzigorú szabályok, amit Kim Dzsongun feleségének be kell tartania!

Szigorú szabályok, amit Kim Dzsongun feleségének be kell tartania!

Kim Dzsongun híres nem mindennapi, ám egyben szigorú szabályiról, amivel kordában tartja Észak-Koreát. Magától értetődik, hogy Észak-Korea polgárainak be kell tartania ezeket a szabályokat, ha nem akarnak börtönbe kerülni törvényszegésért. Ám nem csak a népnek, hanem Kim Dzsongun feleségének, Ri Szoldzsunak is be kell tartania azokat a dolgokat, amiket az elnök megkövetel tőle. Rengetegen hiszik azt, hogy aki az elnök közelében él, vagy tartózkodik, tökéletes, álomba illő élete van. Ám az igazság ettől nagyon messze áll. Ma úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk nektek azokat a szabályokat, amit Ri Szoldzsunak kötelessége betartani .

Névváltoztatás.

Ri Szoldzsu nem válogathatott, milyen nevet szeretne a házasság után, mert az Kim Dzsongun meghatározta neki. Igazság szerint a lány nem ezen a néven született, és senki sem tudja, hogy leánykori neve valójában mi volt.

A terhesség.

Ri Szoldzsu teljesen el van rejtve a világ elől, amikor várandós, ilyenkor persze azt hiszik az emberek, hogy Kim Dzsongun valamit tett vele. Ám, amikor hosszabb idő után újra megjelenik az elnök mellett, akkor mindenki lenyugszik, mert tudják nincs baj.

A divat.

Ri Szoldzsut elég ritkán látja a nép, ezért mikor megjelenik Kim Dzsongun mellett alaposan végignézik őt és kielemzik. Annak ellenére, hogy a faital nőt, csak oly ritkán lehet látni, valódi divatikonná vált az emberek szemében.

A média.

A média gyakorlatilag minden hírességről cikket ír, ám Ri Szoldzsu más tészta. Róla semmiféle cikk nem jelenhet meg, és, ami meg is jelenik azonnal törlésre kerül.

Gyász.

Minden koreai embernek meg kell látogatni a régen elhunyt vezérek szobrait, hogy leróják a kegyeletet, ez alól Ri Szoldzsu sem mentesül és rendszeresen el kell járnia Kim Dzsongunnal eme szent helyre.

Udvarlás.

A házasságot megelőzően is rengeteg szabály volt, amit Ri Szoldzsunak be kellett tartania. Egészen a házassági bejelentésig nem mutatkozhattak a nyilvánosság előtt. Annak idején ezek a szabályok sokkal, de sokkal szigorúbbak voltak. Például az előző elnök feleségét soha nem láthatták, nem hallottak róla, és csak akkor hoztak ki némi információt, mikor elhunyt.

Házasság.

Egyes elméletek szerint Kim és Ri még az iskolában találkoztak egymással. Egy másik pletyka szerint, mikor az előző elnök érezte, hogy hamarosan itt a vég, megfenyegette a nőt. 2009-ben házasodtak össze rá egy évre pedig megvolt az első baba. Ám ezek csak spekulációk, egyértelmű adatok nincsenek.

Másik nő.

Kim Dzsongun életében van egy másik hölgy, aki nem más, mint a  testvére. Hatalmas a kötelék kettejük között. A nő politikai szerepet tölt be Észak-Koreában, de fő feladata, Kim Dzsongun támogatása.

Most Popular

Recent Comments