HomeInteresting18 dolog, amit a férfiak nem tartanak vonzónak egy nőben!

18 dolog, amit a férfiak nem tartanak vonzónak egy nőben!

A férfiak sok mindent látnak egy nőben, és nem feltétlenül azokat, amikre elsőre mindenki gondol. Kíváncsi vagy, miért nem vonzódnak hozzád a férfiak, annak ellenére, hogy Ms. Tökéletes vagy? Elképzelhető, hogy te is olyan dolgokat csinálsz, amit a férfiak nem találnak vonzónak. Összegyűjtöttünk 18 női viselkedést, amit a férfiak egyáltalán nem találnak vonzónak egy nőben.

Túl sok smink.

Ne vidd túlzásba. Bár fontos, hogy jól néz ki, de maradj hű az eredeti megjelenésedhez. Ha szereted a sminket, használd, de vedd figyelembe a kevesebb néha több. A férfiak pedig azt szeretik.

Szegényes higiénia.

Fontos gondoskodni személyes higiéniájáról. Nem extra higiénia kell, hanem rendszeresen alkalmazott. Pl: moss rendszeresen fogat, zuhanyozz, ha úgy érzed rád fér, ruhák rendszeres cseréje.

Túl sok parfüm.

Ne tegyél túl sok parfümöt magadra. Jobb, ha nem zárt térben fújod be magad. Egy férfi számára a túl sok parfüm nyílt támadás az orrával szembe.

Gőgösség.

Meggyőződés és magabiztosság nagyon jó erény, de tudd, hol kell meghúzni a határt. A túlzott önbizalom arrogáns emberré tesz, akire senki sem kíváncsi. Legyél alázatos és érezd magad kényelmesen a bőrödben.

Rossz tapasztalat a kapcsolatokban.

Talán az előző kapcsolatod rosszul végződött. Talán az ex hibája, hogy tönkrement. Ez azonban személyes ügy, és nem szabad emiatt gonoszul viselkedned vele. A negatív viselkedés ellenségessé tesz, ami egy embernek sem túl kecsegtető.

Extra igényes.

Ha túl sokat követelsz, akkor egy idő után a férfi meg fogja unni. Légy tisztában a saját korlátaiddal és ne kérj túl sokat. Ha megérdemled a dolgokat, a férfi magától finanszírozza.

 

Túl sok dráma.

A férfiak nem kedvelik a hamis csevegéseket, vagy a „bébi” hangot, amit a nők többnyire aranyosnak érezhetnek. Nem szeretik azt sem, ha egy nő minden apróságból, hatalmas elefántot csinál.

Nem sikerül beszélgetést folytatni.

Ha nem tudsz lépést tartani a beszélgetőpartnerrel, akkor azt jelezheti, hogy egyszerűen nem vagy kompatibilis azzal a személlyel. Szedd össze minden erőd, kapcsolódj be beszélgetésekbe, és figyelj.

Türelmetlenség, idegesség.

A türelmetlenség bántó szavakat eredményez, amit nem biztos, hogy ki akartál mondani. Ha haraggal a szívedben beszélsz máshoz, megbánthatod vele. Ez egy olyan tulajdonság, ami miatt a férfiak lelépnek.

Nincs erős ambíció vagy cél.

Legyen saját célod és törekvésed. Ha nincs egyértelmű célod, akkor egy férfi szemében nem fogsz vonzóvá válni, mert szerinte úgy tűnhet, nem akarsz az életeddel semmit sem kezdeni.

Elérhetetlen.

Legyél öntudatos és önálló, de ne legyél elérhetetlen. Lehet, hogy figyelmet keresel, de ez kívülről nem úgy jön le. Ez eltántoríthatja a férfiakat, mert úgy érzik nem lehet veled ismerkedni.

Nem szenvedélyes.

A férfiak vonzónak találják azokat a nőket, akik valami iránt nagyon rajonganak. Legyen az hobbi, amit szeretsz és rendszeresen csinálsz, ez úgy fog hatni a férfiakra, mint a mágnes.

Pletykálkodás.

Ha túl sokat pletykálsz a barátaidról, állj le, mert a férfiak könnyen azt hihetik, hogy nem vagy megbízható személyiség.

Önző.

A férfiak szeretnének olyan valakivel lenni, aki meghallgatja őket. Végtére is, egy kapcsolat arról szól, hogy együtt oldják meg a problémákat és megosszanak egymással mindent.

Több arcod van.

Legyél hiteles és ne alkalmazz többféle arcot a férfival szembe. Ez távol tartja a férfiakat tőled. Legyen saját véleményed, ha nem értesz egyet, egyszerűen fogalmazd meg, mit gondolsz.

Túlzott frizura.

A férfiak azt a frizurát kedvelik jobban, ami egyszerű és természetes. Vonzza őket a nők fényes és egészséges haja. Nem kedvelik, ha össze vissza van tupírozva, vagy hajlakkozva.

Nem empatikus.

Az együttérzés hiánya valóban negatív benyomást kelt a férfiakban, amitől egyáltalán nem látnak vonzónak.

Nem vigyázol magadra.

Nem kell naponta futni, vagy egész nap zöldséget enni, de gondoskodj magadról és az egészségedről. Ha nem teszed a férfiak lustának fognak tekinteni.

 

Most Popular

Recent Comments