HomeInterestingSzakemberek szerint rengeteg dolgot elárul egy emberről, amilyen pózban ül - Te,...

Szakemberek szerint rengeteg dolgot elárul egy emberről, amilyen pózban ül – Te, hogy szoktál?

A profilozók szerint a testbeszéd, a hanglejtés, a mimika, és a gesztikuláció rengeteg mindent elárulhat egy emberről csak úgy, mint az ülése. Tudjuk elég furán hangzik, de szakemberek szerint igenis egy csomó mindent ki lehet deríteni egy személyről pusztán az alapján, ahogy ül. Nyilván nagyon sok minden függ attól, hogy ülsz, például hol vagy, rendezvényen, vagy tömegközlekedési eszközön, milyen ruha van rajtad, szoknya vagy nadrág, baráti társaságban vagy-e vagy egy interjún és a többi. Ennek ellenére, a legtöbben ugyanabban a pózban ülnek bárhova is fújja őket a szél. Mai posztunkban arról fogunk írni, hogy kiről mit árul el az ülése.

Itt látható ez a kép és csak annyi a feladatod, hogy kiválaszd, hogy szoktál a leggyakrabban ücsörögni. Ezután görgess le a megfelelő számúhoz és olvasd el mit írnak róla.

1,

Ha ebben a pózban szoktál a legtöbbet ülni, akkor az azt jelenti, hogy megpróbálod a lehető legmesszebb elkerülni a problémákat arra várva, hogy majd maguktól megoldódnak. “Ha eltakarom a szemed és nem látom a szörnyeket, akkor valószínű ők sem látnak engem” elv szerint éled az életed. Egyszerű veled a kommunikáció, és cseppet sem unatkoznak melletted az emberek. Egy kissé gyerekes jellem vagy, ám kreatív és elbűvölő is egyben. A legtöbben naivnak és optimistának tartanak egyszerre. Az a fajta ember vagy, aki előbb cselekszik aztán gondolkodik.

2, Ha a kettes képnek megfelelően szoktál ülni, akkor te egy álmodozó személyiség vagy, aki óriási lelkesedéssel tud a dolgok és a munka iránt lenni. Melletted a szó szoros értelemben lehetetlenség unatkozni s mindig újabb és újabb ötletekkel rukkolsz elő. Nincs problémád a változásokkal, lépést tudsz tartani velük, imádod a kalandokat és az utazásokat. Szeretsz mindig tiszta lappal indulni, hogy saját elképzeléseid szerint tudd felépíteni a kis dolgaidat. Könnyen be tudsz illeszkedni egy csapatba, ahogy partnert is gyorsan tudsz váltani.

3, Azon emberek közé tartozol, akiknek fontos a kényelem. Nagy figyelmet fordítasz a legapróbb részleteknek is, például, hogy milyen testápolóval kend a bőröd vagy milyen illatú legyen a samponod. Öltözködés terén nagyon válogatós vagy, mondhatni bonyolult számodra a vásárlás. A legnagyobb káoszon is képes vagy átlátni, ami az egyik legjobb vonásod közé tartozik. Nagyon hamar képes vagy elveszíteni az érdeklődésed a dolgok iránt, ezért egy valamire csak rövid ideig tudsz koncentrálni.

4, Amennyiben így ülsz a legtöbbször, akkor te nehezen tudod mások előtt kimutatni az érzelmeidet és azt sem nagyon kultiválod, ha más teszi ezt. A pontosság számodra nagyon fontos, ezért igyekszel mindenhova időben vagy egy kicsivel előbb odaérni, ezt természetesen másoktól is ugyanúgy elvárod. Okos és érzékeny személyiség vagy, de kemény is tudsz lenni, ha szükség van rá. Elég földhöz ragadt vagy, de törekszel arra, hogy nyitott legyél a világ dolgaira. Fontos számodra a szabadság és a privát szféra, ezért az otthonod egyfajta menedéknek tekinted, ahol elzárkózhatsz az emberek és az egész világ elől.

5, Nem vagy a rohanás és a kapkodás híve, szeretsz mindent többször átgondolni, mielőtt cselekszel. Azon az elven vannak, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje és eszerint is élik életüket. Sokan makacsnak és konoknak tartanak, aki mindig a saját feje után megy, pontosan ebből kifolyólag nem igazán hagyod másnak, hogy meggyőzzön a saját igazáról. A kritikát iszonyú nehezen viseled, olykor meg is sértődsz miatta.

Te, hogy szoktál ülni? Bejött, amit írtak rólad?

Most Popular

Recent Comments