HomeInterestingRandizott egy férfival, aki özvegynek vallotta magát - Meglepő igazságra derűlt fény...

Randizott egy férfival, aki özvegynek vallotta magát – Meglepő igazságra derűlt fény amikor kutakodni kezdtek a nő után

Biztos Ti is voltatok már olyan randin, amit legszívesebben elfelejtenétek. Sajnos előfordul, hogy az interneten megismert illető a valóságban mégsem olyan, mint amilyennek elképzeltétek. Az agy pillanatok alatt képes eldönteni, hogy a másik fél szimpatikus avagy sem. Ha valamilyen oknál fogva a első randi során nem alakul ki az a bizonyos szikra, akkor valószínű, hogy a továbbiakban sem fog. Így nincs más hátra, mint elválni egymástól, mint ágtól a levél.

Az első randi alkalmával sok minden kiderül a másik félről, ami vagy szimpatikus vagy nem. Már a beszédjéből, gesztusaiból le lehet szűrni, hogy milyen ember és, hogy van-e esély a kapcsolat folytatására. Cikkünk főszereplője TikTok oldalán osztotta meg élete legrosszabb randevúját.

Sissy Hankshaw elmesélte követőinek és vele együtt az egész világnak, hogy egyszer randizott egy férfival, akit Tinderen ismert meg, és aki elsőre teljesen normálisnak tűnt. A randin elmesélte Sissynek, hogy ő valójában özvegy, mert a felesége tragikus körülmények közt elhunyt. Hozzátette, hogy felesége hátrahagyott egy gyermeket így most egyedülálló apaként próbál helyt állni.

Sissy számára pozitív volt az első benyomás így elkezdte követni a közösségi oldalakon. Érdekelte, hogy hunyt el a felesége, így elkezdett utánanézni. Még a nő profiljára is ellátogatott, ám semmi halálra utaló képet, bejegyzést nem talált. Látta, hogy nem is olyan régen egy barátjával volt, majd napokkal később újabb fotókat töltött fel. Gyanakodni kezdett és úgy gondolta, hogy valami itt nincs rendben.

Ekkor még mélyebbre ásott és megtalálta az „elhunyt” feleség családját, s vissza tudta nézni idővonalát. Kiderült számára, hogy a nő voltaképpen nem is halt meg.

„Egyáltalán nem volt halott. Nagyon is élt, és nagyon is együtt voltak.”

Ez a helyzet teljesen elbizonytalanította Sissyt, ezért a legközelebbi találkozásukkor szembesítette őt.

Mondtam neki, hogy hazudott, és hogy a felesége életben van” – mondta Hankshaw. A férfi megpróbált védekezni és meggyőzni Sissyt, hogy felesége „valóban meghalt”. Persze ekkor már egy szavát sem hitte el és folyamatosan csak azt szajkózta, hogy él…él…él.

A TikTok felhasználók ugyanúgy összezavarodtak, ahogy Sissy. Nem akarták elhinni, hogy ilyen valóban létezik. Videóját több mint 69 300 alkalommal nézték meg, és 1077-en kedvelték. A fiatal nő azt is elárulta, hogy később felvette a kapcsolatot a férfi feleségével, ám soha nem olvasták el azt. Azóta Sissy egy másik férfival él együtt békességben és boldogságban.

Ti mit gondoltok mi volt ezzel a férfi célja?

Most Popular

Recent Comments