HomeInterestingFelháborodott az egész internet ezen a páron, pedig ők boldogok együtt! Szerinted...

Felháborodott az egész internet ezen a páron, pedig ők boldogok együtt! Szerinted hány év a korkülönbség közöttük?

A mai világban egyre többen találnak párra az idősebb korú emberek között, legyen szó nőkről, férfiakról. Volt, aki a saját apósával jött össze, volt olyan, aki 57 évvel idősebb nő mellett talált rá a boldogságra, és olyan is volt, aki egy 93 éves asszonyt vett el feleségül. Rengeteg ilyen esetről lehet olvasni a neten. Sokan az ilyen jellegű kapcsolatokat furcsának találják mondván, ki akar olyan emberrel randizni, járni, házasságra lépni, aki kb. a nagyapja, nagyanyja lehetne?! Akárhogy is ezek az emberek arról vallottak, hogy sokkal boldogabbak idősebb partnerükkel, mint saját korabeli társaikkal.

A mai posztunkban is egy hasonló sztorit hoztunk el nektek, amiben egy 23 éves fiatalemberről, Quranról és 60 éves párjáról, Cherylről fogunk mesélni. Az amerikai születésű fiatalember, aki csak „ttvleolove_3” néven van fent TikTokon. Egy 37 éves korkülönbséggel rendelkező pár kiállt a trollkodó emberek közé és felvállalták a kapcsolatukat. Sokan persze ezt a kapcsolatot gusztustalannak és undorítónak találták.

@ttvleolove_3

Drunk chronicles @oliver6060 lmao ##MACscaraface ##squiggly ##gf ##fy ##4u ##lover ##fypツ

♬ original sound – Leolove_3

A pár igyekszik nem foglalkozni a gonoszkodó emberek negatív kommentjeivel és csak a boldogságukra koncentrálni, de ez elég nehéz. Ennek oka, hogy TikTokon rendszeresen osztanak meg különböző videókat, ahol táncolnak, hülyéskednek és a többi.

Már több, mint 419 ezren követik őket ezen a platformon és videóikat is több ezren tekintik meg. Sajnos sokan megkérdőjelezik kapcsolatuk valódiságát, sőt egyesek azt állítják, hogy csak azért lehet vele, mert „gazdag”. Akadtak, akik keményen kritizálták Cheryl megjelenését, mondván, hogy ő inkább a fiú nagyanyjára hasonlít, mintsem a barátnőjére.

Egy nemrég közzétett videóban több kérdésre is választ adnak, többek között arra is, hogy mit szólnak Cheryl gyerekei a kapcsolatukhoz. Mindketten egyszerre vágták rá, hogy igen a gyerekei tudnak a kapcsolatról és örülnek is neki, annak ellenére is, hogy a Quran még náluk is fiatalabb.

Szerencséjükre vannak, akik a védelmükre keltek és kiálltak mellettük. Támogató kommenteket és üzeneteket írtak, amik nagyon jól estek nekik. Az egyik ezt írta:

„Néhány ember egyszerűen nem bírja látni, hogy valaki boldog. Az ilyen embernek nyomorult az élete.”

@ttvleolove_3

Sending love from @oliver6060 and I Happy Birthday @greeneyedqueen29 I hope you enjoy ##MACscaraface ##fy ##4u ##fypツ ##gf ##happybirthday ##supporter ##lov

♬ original sound – kk

„Miért számítana a kor, ha szeretitek egymást és boldogok vagytok?” – kommentelt egy másik.

„A legjobbakat kívánom nektek” – írta egy harmadik.

Videóikon látszik, hogy elég nagy köztük az összhang és a korkülönbség ellenére, sok mindent együtt csinálnak bármilyen vicces és nevetséges is legyen a dolog. Szuper, ha valaki egy habitusban hasonló társat talál magának, mert így minden percet élvezni fognak.

Most Popular

Recent Comments