HomeInteresting"A férjem megcsalt, miután kiderült, hogy terhes vagyok" - Sokként érte, mikor...

„A férjem megcsalt, miután kiderült, hogy terhes vagyok” – Sokként érte, mikor megtudta kivel

Az élet néha nagyon kemény helyzetek elé tudja állítani a párkapcsolatokat. A pároknak többek között olyan nehézségekkel kell az évek alatt, mint az anyagi problémák, családi konfliktusok, munkahely miatt kialakuló konfliktusok, vagy harmadik fél jelenléte. Természetesen nem minden párkapcsolatra jellemzőek ezek a dolgok, de sajnos elég sokban fellelhető valamelyik gond. Ezen kívül ott van még a házasság és a gyerek kérdés is, a nők többnyire erre hamar felkészülnek, de a férfiak nem igazán. A mai világban viszont elég sűrűn fordul elő, hogy az emberek hirtelen nemet váltanak, vagy belátják, hogy mégsem ahhoz a nemhez vonzódnak, melyhez gondolták.

Mai cikkünkben egy 35 éves nő meséli el történetét, aki akkor jött rá, hogy férje megcsalja, mikor kiderült, hogy várandós.

„A férjemmel mindig is vágytunk babára, ám sokáig nem jött össze így azt hittem már sosem fogok teherbe esni. Óriási meglepetésként ért, mikor megtudtam, hogy mégis várandós vagyok. Olyan boldog voltam, alig vártam, hogy elmondjam a családomnak és barátaimnak.

Egy héttel ezelőtt a férjem borzalmasan jött haza a munkából. Olyan komoly volt, azt hittem meghalt valaki. Ekkor mondta, hogy üljek le mert mondania kell valamit. Azt mondta: „Megcsaltalak, nagyon sajnálom.” Először azt hittem, hogy valami nőcskével szűrte össze a levet a munkahelyén, de nem.

A kép csak illusztráció

Azzal folytatta: „Az egyik meleg munkatársammal összevesztünk, majd utána mentem és az események követték egymást és a végén lefeküdtünk.” Tudtam, hogy a férjem korábban már volt együtt férfiakkal, de azt hittem ez már a múlt. Mingig azt mondta, hogy ez egyfajta kíváncsiság volt nála, semmi több.

A kép csak illusztráció

Mikor megtudtam mit tett, ott helyben összetörtem. Letérdelt elém és mondta, hogy szeret. Nem akarja, hogy ez a félrelépés kettőnk közé álljon és elrontsa az életünket. Viszont azt is bevallotta, hogy chlamydiája van és valószínű én is elkaptam.

A kép csak illusztráció

Nem tudom mi tévő legyek. Ezt nem mesélhetem el a családomnak, mert megalázó. Azt mondja szeret, és ebben nem kételkedem, de vajon elég vagyok neki csak én? Mivel mindenki tud a terhességemről, így nem tudom csak úgy otthagyni.”

Ti mit gondoltok mit kellene tennie? Hagyja el, vagy maradjon vele ennek ellenére is?

Most Popular

Recent Comments