HomeInterestingSzomszédai paráznasággal vádolták meg, mert rövidnadrágban pucolt ablakot - Szerintük el akarta...

Szomszédai paráznasággal vádolták meg, mert rövidnadrágban pucolt ablakot – Szerintük el akarta lopni a férjüket

Most, hogy hivatalosan is nyár van, és nem csak papíron, hanem ténylegesen így előtérbe kerülnek a rövid ruhák, sortok, szoknyák…stb. A férfiak talán ezt az időszakot szeretik a legjobban, hiszen a nők végre valahára megmutatják idomaikat, formás lábaikat valamint csodás hátsójukat. Apropó hátsó…egy fiatal diáklány épp egy meleg napot választott ki arra, hogy megpucolja az ablakait. Mivel nem akart megsülni a melegben ezért rövidnadrágot választott, ami nem igen tetszett a többi női lakónak.

A 21 éves Ewelina elsőkézből tapasztalta meg milyen is a női irigység és féltékenység. Az esetet egy újságnak mesélte el, akik le is hozták történetét. Botrányosnak tartotta, ahogy szomszédjai viselkedtek rövidnadrágja, illetve ablakpucolása miatt.

„Egy 1970-ben épült tömbházban lakom, s a lakók döntő többsége idősebb pár. Annak ellenére, hogy nagy korkülönbség van köztünk, megpróbálok mindenkivel barátságos lenni. Azt gondolom, hogy a szomszédaimmal való kapcsolataim mindig normális volt. Mindig köszönök nekik és ha kell segítek bármiben. Egy hétvége alatt azonban 180 fokos fordulatot vett a lakókkal való kapcsolatom. Nem számítottam arra, hogy pont egy ablakpucolás lesz a vízválasztó. Már elég koszosnak ítéltem meg a lakásban lévő ablakokat és mivel kijött a jó idő ezért úgy gondoltam megpucolom őket. Amúgy is vendégeket vártam és szerettem volna, ha minden csillog-villog. Nagyon meleg volt ezért rövidnadrágot vettem fel.”

Aznap semmi extra nem történt, de másnap mikor összetalálkozott két szomszéddal is a liftben egyikük sem volt hajlandó köszönni neki.

„Amint beszálltam a liftbe azonnal éreztem, hogy valami nincs rendben. Szinte tapintani lehetett a frusztrációt a levegőben. Mindkét nő úgy nézett rám, mintha bűnt követtem volna el. Végül az egyikük paráznasággal vádolt és, hogy el akarom lopni mások férjét. Eleinte nem értettem miről beszél, aztán a másik rávezetett, hogy az ablakpucolás során viselt nadrágomról van szó. Mivel az épület L alakú, így több szomszéd is látott miközben takarítottam.”

Ewelina úgy döntött, hogy nem sértődik meg, hanem inkább ellentámadásba lendül. Elmagyarázta a szomszédoknak, hogy joga van úgy öltözködni, ahogy neki tetszik.

„Elmondtam nekik, hogy ez itt a 21. század és nem egy iszlám ország, ahol a nőknek el kell rejteniük magukat, ha csak kidugják az orrukat az ajtón. Minden nő úgy öltözik itt ahogy akar.”

A vita még a földszinten is folytatódott, sőt egy harmadik szomszéd is becsatlakozott.

„A 4. emeleten lakó hölgy a főbejáraton belépve meglátott és kiabálni kezdett velem, hogy „Hogy nem szégyellem magam? Már majdnem mindenem kilátszott mikor lehajoltam.” Elmondta, hogy nem tudta elrángatni férjét az ablaktól, mert megbabonáztam őt.”

Ewelinanak már nem állt szándékában tovább folytatni ezt az ostoba veszekedést, ezért becsapta maga mögött az ajtót és otthagyta a hölgyeket. Zavarba ejtő, hogy a vita során egyetlen férfi sem jelent meg.

Szerinted megérdemelte a lány, hogy így kiközösítsék és számon kérjék a női lakók?

Most Popular

Recent Comments