HomeInterestingPróbáld kitalálni melyik pár a legboldogabb - A válaszod jelenlegi kapcsolatodról is...

Próbáld kitalálni melyik pár a legboldogabb – A válaszod jelenlegi kapcsolatodról is árulkodik

Az emberekről és a párkapcsolatokról nem csak úgy lehet információkat szerezni, hogy meghallgatjuk a történeteiket, legszebb emlékeiket…stb, hanem úgy is, ha megfigyeljük nonverbális kommunikációjukat, melyeket egymás irányába tanúsítanak. Szakemberek szerint nagyon sok dolog kiderülhet egy párról pusztán az alapján, hogyan fogják egymás kezét, hogyan néznek egymásra, hogyan ölelik meg egymást… és a többi. A mai cikkünkben összeszedtünk hét párt és meg kell állapítanotok, hogy szerintetek ki lehet közülük a legboldogabb. A választásotok arról fog árulkodni, hogy ti milyen kapcsolatban vagytok a partneretekkel.

Egyes számú pár

Olyan ember vagy, aki szereti kikürtölni a világnak, hogy aktuális partneredre mennyire büszke vagy és milyen jó csapatot alkottok. Nem igen foglalkozol azzal, hogy másoknak milyen véleménnyel annak rólatok, mivel neked csak az számít, hogy szeretitek egymást, és teljes az összhang. Szerencsés vagy, mert a párod nem az a félős típus, így nem tart az elköteleződéstől. Sőt, kifejezetten sokat tesz azért, hogy minden a legnagyobb rendben menjen köztetek. Törekszik arra, hogy mindig minden körülmények közt őszintén megnyílhassatok egymásnak és megoldjátok az elétek gördülő akadályokat.

Kettes számú pár

Van az a mondás, miszerint „Minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő” és ez tökéletesen igaz a ti kapcsolatotokra is. Olyan ember hírében állsz, aki mindig kitart a párja mellett a legrosszabb időszaban is és segítő jobbot nyújt neki a szükség órájában. A nehéz és kellemetlen problémákat együttes erővel oldjátok meg, és ezzel sokkal könnyebben átlendültök fölötte, mintha egyedül léptétek volna meg. Ebben rejlik kapcsolatotok ereje, vagyis a kölcsönös segítségnyújtáson.

Hármas számú pár

Ti tipikusan olyan kapcsolatban éltek, ahol a férfi hordja azt a bizonyos nadrágot, a nő pedig minden problémát megold, enyhít. Mivel nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott természettel vagy megáldva, ezért minden helyzetben tudsz segíteni a párodnak. A kettőtök közti kapcsolat a régi házasságok iskolapéldája, ahol a férfi volt a család fenntartó a nő pedig gondoskodott a szívélyes, meleg, harmonikus hangulatról.

Négyes számú pár

A négyes számú pár testhelyzete arról árulkodik, hogy a férfi igyekszik még a széltől is megóvni szerelmét. Nagyon jó összhang van közöttük, ami azt is jelenti, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek. Ha te is ezt a párt választottad, akkor tudd, hogy a ti kapcsolatotok is pontosan ugyanilyen és nagyon sokan irigyek is rátok. A kettőtök köti kötelékre jellemző még a kölcsönös tisztelet, megértés, bizalom…

Ötös számú pár

Fogalmazhatnánk úgy, hogy köztetek a legjobb az összhang bármilyen helyzet, vagy akadály elé sodorjon az élet. Gyakorlatilag mindent együtt csináltok, és sosem unjátok meg egymás társaságát. Mindig van valami új, amivel felkeltitek egymás érdeklődését. Olyan programokat csináltok, amit mindketten élveztek, például elmentek kirándulni, vagy egy kellemes sétát tesztek a helyi parkban, erdőben, közös sorozatba kezdtek… Mindenki ilyen kapcsolatra vágyik, mint a tietek.

Hatos számú pár

Olyan emberek hírében álltok, akik nem igazán szeretik kiteregetni érzéseiket ország világnak. Többnyire otthon romantikáztok, ahol senki sem lát, így csak magatok lehettek. Olyanok vagytok, mint zsák meg a foltja, hiszen nagyon sok közös érdeklődési körrel rendelkeztek, és mindketten azon a véleményen vagytok, hogy a párkapcsolat bizonyos részeit jobb otthon megélni. Ha kimentek az utcára, akkor elég konzervatívak vagytok.

Hetes számú pár

A barátaitok szerint Ti vagytok a világ legcsodálatosabb, legromantikusabb párja és sokan irigylik, hogy ennyire szeretitek és tisztelitek egymást. Számtalan közös hobbival büszkélkedhettek és nem érzitek tehernek, sem kötelezőnek az egymással töltött időt. Mivel kalandvágyók vagytok, így szinte sosem fogytok ki a jó ötletekből és különleges programokból.

Te melyik párt választottad?

Most Popular

Recent Comments