HomeBeautifulPamela Anderson 20 éves fia ma az egyik legkeresettebb férfi modell.

Pamela Anderson 20 éves fia ma az egyik legkeresettebb férfi modell.

Pamela Anderson-t 1989-ben fedezte fel a Labatt kanadai sörgyár egy focimérkőzés alkalmával, ahol ennek a sörmárkának a reklámpólóját viselte. A cég alkalmazásában sört kezdett reklámozni. Nem sokkal később a Playboy címlapjára is felkerült, majd 1990-ben az év playmate-je lett. A férfimagazin borítóján ő szerepelt a legtöbbször:14 alkalommal

Két gyermeke született első házasságából Tommy Lee-től. Brandon Lee, és Dylan Lee.A most 20 éves Brandon Thomas Lee mára az egyik legjobb férfi modell.  

18 éves korában a fiatalember debütált a Saint Laurent-i divatcég reklámjában, majd később folytatta a modell munkáját, és még a dobogón is megjelent.

Igazi siker mikor a Dolce & Gabbana is felkereste. Új kampányukat a fiatal korosztályra tervezte. Velük is reklámozza. A divatcég nem bízta a véletlenre, összeszedte Pamela Anderson, Jude Law és Cindy Crawford fiát, aztán elvitte őket Capri-ra, hogy velük mutassa be új kollekcióját. A kampány nagy sikernek örvendett. A képeken is látszik nem hiába. Emellett egy fiatal malibui lakos zenél és kedvenc sportjának él. A hullámokon lovagol, szörföl. A zene is fontos az életében, hisz nagyon jól játszik gitáron.

Most Popular

Recent Comments