HomeInterestingŐszintén elmondták a férfiak: Ezért a 6 idegesítő női dologért csalják meg...

Őszintén elmondták a férfiak: Ezért a 6 idegesítő női dologért csalják meg a párjukat!

Az örök érvényű kérdés, amely mindig felüti a fejét: Miért csalják meg párjukat a férfiak? Erre egyébként a férfiak tudják a legkiválóbb válaszokat adni, de most próbálunk egy szakértői kísérletre hagyatkozni. Sok nő keresi erre a választ, főleg, akik már voltak hasonló helyzetben. Ne felejtsük azonban azt is el, hogy éremnek mindig két oldala van, tehát kizárólag egy ilyen szituációban nemcsak a férfit érdemes elővenni, de sajnos, az odavezető utat is végig kell elemezni magunkban. Ettől függetlenül, a megcsalás nem válasz a problémákra, sokkal egyszerűbb ilyenkor leülni és megbeszélni a dolgokat. De most nézzük is azokat az okokat, amik kiborítják a férfiakat, és esetleg ezért keresik a boldogságot máshol.

 

 

1.

A hangulatingadozások

A nők, -főleg azokon a bizonyos napokon- hajlamosak átmenni igazi házisárkányba. A férfiak ezeken próbálnak túllépni és betudni a piros betűs időszaknak. Azonban, vannak olyan helyzetek, – főleg a régebb óta együtt lévő pároknál – amikor a legkisebb, legapróbb dolgokon képesek  a párunkba belekötni, és egy hatalmas méretű vitát kerekíteni belőle. A legfontosabb, hogy muszáj kicsit elnézőbbnek lenni, kompromisszumokat kötni, és esetleg lenyelni a békát, ha valami nem tetszik. Senki nem örül annak, ha minden tettét megkérdőjelezik.

 

 

2.

A féltékenység

Egy bizonyos, egészséges fokú féltékenység jót tesz a kapcsolatnak, sőt mozgatórugója is lehet. Viszont nem szabad vele visszaélni, hiszen nagyon hamar fény derül arra, ha valamelyik fél esetleg kikacsingat a kapcsolatból. A normális féltékenységnél nagyon kell figyelni arra, hogy a férfit nem szabad vele folyton terhelni, és számonkérni, mivel őket ezzel még jobban el lehet taszítani a másiktól. Először imponáló lehet, de ha folyamatosan ez a téma, az már idegesíti őket. A válaszadó férfiak 96%-a mondta, hogy ez az egyik legidegesítőbb női tulajdonság.

 

 

3.

A nemi életed kiteregetése

Ugye egyből eszünkbe jut Samantha Jones és Carrie Bradshaw? Igen, a 4 new yorki lány folyamatos eszmecseréje a nemi életükről, a méretekről,pózokról több évadot is megélt, és habár korszakalkotó sorozatról beszélünk, ettől függetlenül nem illik ennyire részletesen kibeszélni a hálószoba titkainkat. A férfiakat roppant mód zavarja, ha megtudják,hogy a barátnők megbeszélik és kiértékelik párjuk teljesítményét az ágyban. Valljuk be – igazuk van. Nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, akikkel mindent megoszthat, de van, ami nem tartozik rájuk. És ez aközé tartozik.

 

 

4.

Könnyen elgurul a gyógyszer

A nők hajlamosak előbb felhúzni magukat, aztán gondolkozni. A férfiak nehezen viselik ezt, mint ahogy a hangulatingadozást. Ha történik valami nem tetsző, előbb próbáljuk megbeszélni oldalbordánkkal, mielőtt nekiesnénk. Az sem árt, ha megtanulunk elszámolni 10-ig,mielőtt robbantanánk a bombát. De a lehető legjobb megoldás, ha megtanulunk azzal együtt élni, hogy nem kell mindent szóvá tenni, és nem kell mindenért kiabálni. Egy kapcsolatban fontos, hogy megtanuljuk megbeszélni a gondokat,és közösen keressünk rá valami olyan megoldást, ami mind a két félnek megfelelő.

 

 

5.

A döntésképtelenség

A férfiak a falra tudnak mászni, mikor nem tudunk válaszolni. Nem kell nagy kérdésekre gondolni,itt egy egyszerű példa: Mit szeretnél enni? – Nem tudom. Ugye…? Most elárulunk valamit, egy nő az esetek 90%-ban tudja mit szeretne, és mit akar,csak nem meri elmondani. Talán arra vár , hogy a párja kitalálja, vagy épp ráhibáz. Hölgyek! Érdemes tiszta lapokkal játszani, a párunk nem gondolatolvasó. Ha valamit kérdez, arra válaszoljunk megfelelően. Egy kapcsolatban nagyon fontos a nyílt, tiszta és érthető kommunikáció.

 

 

6.

Kerülik az összebújást

A férfiaknak nagyon fontos a nemiség. Amivel alapvetően nincs is semmi gond, mivel egy kapcsolatnak az egyik fő eleme is ez. Sokan úgy gondolják, minél tovább van együtt egy pár, annál kevesebbszer bújnak össze, ami a férfiakat kiborítja. A férfiak vágynak a nőkre, és ha ez az állapot tartósan fennáll, akkor hajlamosak ezt máshol keresni…

 

Most Popular

Recent Comments