HomeInterestingÓriási tragédia a legénybúcsún - Egy 25 éves férfi vesztette életét

Óriási tragédia a legénybúcsún – Egy 25 éves férfi vesztette életét

Mikor egy pár úgy dönt, hogy összeköti az életét olyan dolgok előzik meg mint a legény illetve a lánybúcsú. Ez annak a jele, hogy mind a ketten elkeltek és hamarosan megkezdik életük egy újabb mérföldkövét, ami óriási hatással lesz a későbbi életükre nézve. Mind a két búcsúztatónak megvannak a maga hagyományai ám a legfontosabb az, hogy mindkettő csapat jól érezze magát. Sajnos azonban nem minden esemény ér véget örömmel és nevetéssel.

Cikkünk főszereplője a 25 éves Mateusz W., aki egy legénybúcsúba volt hivatalos barátaival együtt. Az estével addig nem is volt semmi baj, míg egy csapat rossz arcú férfi nem közeledett a legénybúcsún szórakozó férfiakhoz hajnali két óra körül. Egy idő után nézeteltérés támadt a két csapat között, mely tettlegességig fajult, s ekkor történt a baleset.

A 25 éves fiatalember hirtelen elesett és a járdaszegélybe ütötte fejét, melytől azonnal eszméletét vesztette. Ezt látva az agresszívabb csapat kereket oldott, mert nem akartak összetűzésbe keveredni a rend éber őreivel. Nem sokkal később megérkezett a hatóság és biztosították a helyszínt. Ők átvállalták a sérült férfi mentőakcióját. Kórházba szállították a súlyos állapotban lévő fiatalember, majd pár napra rá elhunyt.

Roman Wieczorek, a zakopanei rendőrség sajtóreferense egy interjúban azt mondta:

„A sérült férfi egy pillanatig sem mutatott életjelet. Egy idő után az újraélesztést a zakopanei mentőszolgálat mentői intézték. A sérült férfit kórházba szállították. Az orvosok a férfi állapotát súlyosnak minősítették és sajnos kedden reggel életét vesztette, majd halottnak nyilvánították.”

Adománygyűjtés indult a websiterzutka.pl oldalon az elhunyt férfi feleségének megsegítésére. Nem sokkal később halálának körülményei megjelentek az oldalon.

„A nővérem ma délelőtt, felhívta a kórházat, hogy házastársa állapotáról érdeklődjön. Sajnálatosmódon azt a hírt közölték vele, hogy agyhalál állt be nála az agyi hipoxia miatt. A sógorom a 25 éves feleségét, a 3 éves kislányát és a nemsokára születendő gyermekét hagyta hátra. Az adománygyűjtés a húgom segítéséről szól, aki egyedül maradt a gyermekneveléssel és anyagiakkal kapcsolatos problémákkal. A pénz segítene fenntartani a házat, felnevelni egy kislányt és egy gyermeket, aki apa nélkül jön világra.” – állt a megosztott bejegyzésben.

Az eset után a rendőrség elindult az elkövetők felkutatására, ám a nyomozás sajnos nem hozott eredményt. Egyes források szerint a képüket a városi térfigyelő kamerák rögzítették, ezért annak alapján próbáltak a nyomukra bukkanni. Még várunk az eredményre, ám amint ez megtörténik frissítjük cikkünket. Az eset egyébként a lengyelországi Nowy Targ megyében történt.

Őszinte részvétünk a családnak!

Most Popular

Recent Comments