HomeInteresting12 szörnyű vendég, akiktől a szállodai személyzet kitépte a haját

12 szörnyű vendég, akiktől a szállodai személyzet kitépte a haját

Rengeteg cikket olvastunk már arról az interneten, hogy hány szállodában, hotelben…van probléma. A vendégek olyan dolgokról számoltak be, melyet sokan kritikán alulinak találtak. Ilyen például, hogy az ágynemű nem volt lecserélve, használt kávésbögrék voltak kirakva a tiszták helyett, bogarak hemzsegtek a szoba egyes részein és még sorolhatnánk. Azt azonban tisztáznunk kell, hogy nemcsak a szálláshelyekkel van probléma, hanem a vendégekkel is, ám erről nem születik olyan sok poszt. Mai cikkünkben szálláshelyen dolgozó emberek mutatták meg, hogy mivel kell szembesülniük szinte mindennap.

1, Dylan Wilson előre is tisztázta a félreértés elkerülése végett, hogy az ágyneműjén nem vér látható, csak előző este véletlenül a lepedőre esett egy sertésszelet, mely olyan nyomot hagyott.

2, A szállodában való tartózkodásban az a jó, hogy az emberek megtapasztalhatják milyen is egy gazdag ember élete. Legalábbis addig míg nem gyerekekkel együtt mész. Abban az esetben a pihenés helyett a nap 24 órájában szemmel kell tartanod a gyerekeket, hogy ne tegyenek semmiben kárt. Ha egy pillanatra elfordítják a fejüket már kész a baj. Ez olykor abban mutatkozik meg, hogy kiszedik az ágy fejtámlájának gombjait.

3, Szállodában dolgozni nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre látszik. Akkor is udvariasnak kell lenni minden vendéggel, ha ők a legkevésbé sem kommunikálnak illő módon. A vagyonosabb emberek azt gondolják, hogy egy kis plusz pénzzel bármit elérhetnek. Úgy mint ez a vendég, aki ezt a cetlit hagyta ott a recepciósnak.

„Ha dohányozhatnék, akkor te is több borravalót kapnál. A hideg úgy is befúj a szobába.”

4, Mi a fene történt itt? Vészhelyzetben volt a vendég? Nem tudta hol a szemetes ezért nem dobta ki? Ez valamiféle tréfa? Csupán néhány kérdés, amit a szobalányok feltesznek, mikor ilyen dolgokkal szembesülnek. Ezért kellene jobban tisztelni az ő munkájukat.

5, Az emberek valamilyen oknál fogva elfelejtik, hogy a szálloda, ahol megszálltak nem az övék. Igen, élvezhetik a szállodai szoba összes szolgáltatását, de ez nem jelenti azt, hogy haza is vihetik a dolgokat. A szállodai szoba leglopottabb tárgya egy törülköző. A képen látható vendégek viszont túl messzire mentek mivel sikerült meglovasítaniuk a minibár hűtőjét. Szerencsére elkapta őket a szálloda egyik személyzete.

6, Bár sokan közülünk magasabb pozíciókra törekszünk karrierünk során, készen kell állnunk arra, hogy olyan kérdésekkel találkozzunk, amelyeket a munkaköri leírásunk nem tartalmaz. Szállodavezetőnek lenni nem könnyű, és ahogy egyre több mindent fedünk fel listánkban rájöhetünk, hogy valóban nem mindig móka és kacagás ez az élet. A vendégek kijelentették, hogy csak törülközőt tettek a mosdókagylóba… Nos valóban? Mégis milyen nehéz lehet egy törölköző, mert biztos nem annyira hogy ilyen kárt okozzon.

7, Az egyik vendég csapot-papot otthagyta ezeket a Magic: The Gathering kártyákat. Egy kis érdekesség a kártyákról. Tudtad, hogy ezeknek a kártyáknak egy korlátozott alfa verziója valójában átlagosan 6000 dollárért kelt el? Ebből kifolyólag ez a kád valójában kincsesbánya lehet.

8, Sokan tudják milyen egy rendetlen szobatárssal élni, így tehát ez a kép nem mindenkit fog meglepni. Sajnos a fotót maga egy egyházközösség tette közzé, akik megengedték az egyik plébánosnak, hogy használja az ingatlant. Állítólag nem volt gond a vendéggel, sőt volt, hogy együtt imádkoztak és himnuszokat énekeltek. A dolgok megváltoztak, mikor a háztulajdonos észrevette, hogy milyen rendetlenségben él a plébános.

9, Jelenleg a világ egyik legsikeresebb trendjébe a műkörmök tartoznak, melyeket készíthetnek több anyagcsoportból is készíthetnek. Ennek révén a hölgyek keze sokkal ápoltabb és esztétikusabb lesz. Vannak azonban, akik elfelejtik, hogy bármilyen jól is néznek ki csak ideiglenesen vannak fent a természetes körömlemezen. Úgy tűnik a szálloda egyik vendége elfelejtette kidobni megunt és valószínűleg felvált körmeit, ami traumát okozott azoknak, akik megtalálták.

10, Nem kell szállodai szobalánynak lenni ahhoz, hogy megértsük ezt a rémálmot, mert az ilyen dolgok az otthonunkban is előfordulhatnak. Az egyetlen különbség az, hogy míg otthon ritkán tapasztalunk ilyen jellegű problémát, addig a szállodában a takarítók napi szinten. A szálloda takarítói biztosan megrémültek, amikor kinyitották a hűtőszekrényt.

11, Bár nem ez a legcsúnyább dolog a listánkon, mégis felvonta a szemöldökünket. Az uszoda körüli táblák nem elegendőek ahhoz, hogy a vendégek betartsák a szabályokat? Olyan éhesek voltak, hogy alig várták, hogy elfogyaszthassák pont a medencében?

12, Amint megláttuk a képet, egyből elkapott minket a nevetés. Nem a férfin nevetünk, hanem vele együtt, ugyanis ilyet elég sokan tapasztaltak már életük során. Nyilvánvaló, hogy ennek az embernek túl sok volt a pia, és nem tudta kinyitni a szobája ajtaját. A szőnyeggel borított folyosók olyan puhák, és a légkondicionáló tökéletesen kiegyensúlyozott. Olyan kényelmes volt neki a folyosó, hogy még az ingét és a cipőjét is levette.

Némelyik valóban durva, nem gondoljátok?

Most Popular

Recent Comments