HomeCelebrityNapvilágra került Kasza Tibi és Manker legelső közös fotója, elképesztő változáson mentek...

Napvilágra került Kasza Tibi és Manker legelső közös fotója, elképesztő változáson mentek át!

Elképesztő képeket tettek közé Kasza Tibiék, amiket sok évvel ezelőtt készítettek magukról. 6 évvel ezelőtt így néztek ki, ami pont a megismerkedésük évében volt.

A TV2 csatorna egyik legsikeresebb és legviccesebb műsorvezetője, hat évvel ezelőtt ismerkedett meg jelenlegi feleségével Andival, akit a világ csak Mankerként tart számon. Annak idején még nem is sejtették, hogy ők valaha boldog, szerető házaspár hírében fognak állni. Hihetetlenül sokat változott mind Tibi és mind Manker is. Természetesen ez mindenkinek csak akkor szúrt szemet, mikor Tibiék, nem is olyan régen feltették a „Manófejek” nevű Instagram oldalukra a képet.

KASZA CSALÁD (@manofejek) által megosztott bejegyzés,

„Az első fotó ami megjelent rólunk nyilvánosan 6 éve kb. Vacsorázni voltunk és sikerült egy olyan plázát választani, ahol éppen valami filmpremier volt. Kijöttünk gyanútlanul az étteremből és mint a filmekben ott térdelt vagy 5 fotós és kattogtak a gépek. Akkor még nem tudtuk, amit most már igen, hogy már örökre társak maradunk Manócskám” – idézzük szó szerint Kasza Tibi szavait.

Hiába változott meg külsőre a sztárpár, egyetlen dolog, mindig örök marad, az pedig, az egymás iránt érzett szerelmük.

A mai napig viccelődnek egymással, húzzák egymás agyát, nevetnek, kocsikáznak a Kasza taxiban, mint ahogy a kapcsolatuk elején. A kötődés, ami megvan köztük napról-napra komolyabbá válik. Annak idején is szépen apránként építettek fel mindent, összeköltözés, lánykérés, esküvő és most pedig a baba.

Nagyon sokszor tették már fel nekik az ominózus kérdéseket, miszerint mikor lesz lánykérés és az esküvővel, hogy álltok?

A válaszra 2017-ig kellett várni, ugyanis Tibi egy nagyon romantikus lánykérést szervezett meg a Nagy Duett színpadán, és egy egész ország nézte végig, ahogy megkéri Mankert, hogy legyen a felesége. A felvétel felkerült saját Instagram oldalukra is, ahol több ezren írtak nekik, hogy végig rázta őket a hideg a jelenet alatt.

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

Ezután, ahogy illik is, a média lerohanta őket azzal a kérdéssel, hogy mikor lesz megtartva az esküvő, nagyot vagy kicsit szeretnének, itthon esetleg külföldön. Ám a pár nem igazán akarta beavatni sem a sajtót sem a rajongókat ebbe a kis titokba, mert a pillanatot maguknak akarták megtartani. Nem sokra rá jó pár cikk jelent meg róluk, hogy titkos esküvőt tartottak, amit ők maguk vallottak be, és nem máshol tartották, mint a Grand Canyon legromantikusabb és leggyönyörűbb helyszínén.

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

De, hogy az egész történet egy kerek egész legyen, hetekkel ezelőtt, Tibi egy nagyon édes videóban tette közzé Instagram oldalán, hogy Manker és ő kisbabát várnak. A pár együtt hozott össze egy kis dallamot, ahol a baba szívhangja egyértelműen hallható.

Sokan kérdezték, hogy mikor fog születni, de erre nem szeretnének válaszolni, azt viszont elárulták, hogy kislány növekszik Manker szíve alatt, amitől Tibi repes az örömtől, hiszen bevallotta, hogy szíve legmélyén reménykedett egy gyönyörű kislányban.

Hogy felkészüljenek a baba érkezésére, teljesítette Andi kívánságát és elvitte Pandorfba vásárolni. Több babaruhát is vettek, így most mindenki a lehető legboldogabb.

Íme a kép Ausztriából:

KASZA CSALÁD (@manofejek) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments