HomeInterestingMűanyag darabot talált az IKEA húsgombócában egy nő

Műanyag darabot talált az IKEA húsgombócában egy nő

Aki járt már az IKEA-ban biztos, hogy megfordult már az étkezőjében is, ahol különböző svéd ételeket lehet megvásárolni. A minap nagyon különös dolog történt a svéd származású bútoráruházban, ugyanis egy nő azt állítja, hogy egy darab műanyagot talált a húsgolyójában. Drága mulatság lett a vége egy 500-1200 forintos étkezésnek, ugyanis az előbb említett hölgynek több százezret ott kellett hagynia a fogorvosnál, mert az ételben talált műanyagtól kitört a foga. A svéd üzletlánc kommentálta az esetet.

Egy darab műanyag az Ikea húsgombócában.

A svéd húsgombóc az egyik legnépszerűbb étel az IKEA kínálatában. Fagyasztott állapotban is meg lehet vásárolni, de a bolt éttermében is lehet kérni. Az IKEA ügyfele arra figyelmeztette az embereket, hogy nagyon figyeljenek az ételekre, mert az ő fogászati kezelése nagyon sokba került.

Az incidens a Gdańsk-i IKEA-ban történt. A húsgolyók látszólag pont úgy néztek ki, mint mindig, ezért fel sem merült a hölgyben, hogy bármi probléma lehet vele. Sajnos nagyot tévedett. Az eső falat után a nő két fogát is elvesztette. Egy interjúban arról beszélt, hogy nem is tudja mi történt volna, ha erre egy kisgyerek harap rá.

“Amikor beleharaptam szörnyű fájdalmat éreztem, kivettem azt a valamit a számból, és a tányérra tettem. Nagyon meglepődtem, mert egy darab műanyag volt. Ha erre egy kisgyerek harapott volna talán még meg is fullad tőle.” 

Az ügyfél állítja, hogy azonnal értesítette a vezetőséget az ügyről. Azonban nagyon meglepődött mikor a svéd bútorbolt, mosta kezeit.

“Az Ikea elnézést kért de nem állt szándékukban kártéríteni, így egy drága kezelés vár rám”

Az orvosi vizsgálat után kiderült, hogy az asszony sérülése elég komplikált és sok pénzbe fog kerülni, mert a fogak gyökerei is megsérültek.

“Két fogam hiányzik. Most meg kell várnom, hogy a seb begyógyuljon. A fogorvos és a sebész számításai szerint a kezelés költsége több százezer forintba fog kerülni.”

Az IKEA is hozzászólt a történtekhez.

A “Radio Gdańsk” újságírói felkeresték a bútoráruházat. Az IKEA nevében Andrzej Lewkowski, kommunikációs üzleti partner válaszolt.

“Az élelmiszerbiztonság a legfontosabb prioritásunk. Azt akarjuk, hogy ügyfeleink biztosak legyenek abban, hogy az IKEA termékek kiváló minőségűek és biztonságosak. Nagyon komolyan vesszük az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos összes kérdést, és mindent megteszünk annak tisztázása érdekében. Az ügyet a biztosítótársasághoz és a jogi osztályhoz eljuttattuk a helyzet tisztázása céljából. Addig, amíg ezek a tevékenységek nem fejeződnek be, nem mondhatunk többet.”

Te mit gondolsz?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments