HomePeople17 ikonikus filmplakát, melyen óriási Photoshop bakik láthatók

17 ikonikus filmplakát, melyen óriási Photoshop bakik láthatók

Mielőtt kijön egy mozifilm, előtte a szerkesztők csinálnak hozzá néhány igazán frappáns és “jól” megmunkált plakátot, hogy az embereknek több kedve legyen megnézni az adott filmet. Ezek mindig döntő szerepet játszanak az előzetesek mellett, ugyanis képesnek kell lenniük megfogni a mozizni vágyó személyeket. Viszont az emberek ugyebár hibáznak és tévednek, ami egy teljesen normális dolog, így nem csoda, ha a szerkesztők is egy csomó plakát elkészítése közben olyan dolgokat hagynak rajta, vagy épp felejtenek el rászerkeszteni, ami szintén fontos az összképnél.

Mai cikkünkben ilyen “elrontott” plakátokat hoztunk el, melyeknek hibáját elsőre senki sem vette észre, de a legdurvább, hogy még azok sem akik készítették.

1, Hétmérföldes szerelem – 2010

Első ránézésre semmi különös nincs ezen a poszteren, de ha jobban megnézed akkor láthatod, hogy Drew Barrymore keze indokolatlanul is furán áll. Gondolj csak bele milyen furcsa pózban kellett volna tartania ahhoz, hogy ilyen hatást érjenek el, főleg, hogy neki a srác hóna alatt fut végig a keze.

2, A sötét lovag – 2008

Batman az, aki éjszaka előjön rejtekéből és figyeli a várost, hogy megelőzhesse a bajt. Viszont a legszomorúbb, hogy pont nem lát rá a városra, mert az ablakkeret előtt áll közvetlenül…

3, Férj és féleség – 2008

Nem is lett volna ezzel a plakáttal semmi baj, ha a szerkesztője fogja és ég jobban levágja az alját. Nézzétek csak meg, hogy Uma Thurman könyöke mennyire furán hajlik?

4, Tomb Raider – 2018

A laikusoknak nem tűnik fel ennek a poszternek a hibája, de mi lerántjuk a leplet. A színésznő nagyon menőn fordul hátra, ám indokolatlanul hosszú nyakat kellett neki szerkeszteni ahhoz, hogy ezt a hatást el tudják érni.

5, Logan – Farkas – 2017

Szuper jó lett a poszter, legalábbis első ránézésre. De a helyzet az, hogy a Logan kezét fogó kislánynak nagyon hosszú ujjakat kellett szerkeszteni ahhoz, hogy így bele tudjon kapaszkodni a színész kezébe.

6, Gulliver utazásai – 2010

Elsőre sokaknak nem tűnik fel, hogy mi is a probléma ezzel a Gulliveres poszterrel. Ha jó alaposan megnézed, akkor láthatod, hogy a teljesen megrémült Jack Blacknek elfelejtettek fogakat és nyelvet beleszerkeszteni a szájába.

7, Toyboy – Selyemfiú a pácban – 2009

Nem kell szakértőnek lenni, hogy az ember lássa, hogy Ashton Kutcher fejét nagyon nagy valószínűséggel egy teljesen másik ember testére Photoshoppolták rá.

8, Veszélyes Bangkok – 2008

Ez egy szuper kis poszter lenne, mert minden rajta van, aminek lennie kell, még golyóval átlőtt üveget is szerkesztettek rá, viszont egy hatalmas baki is van rajta. Hogy lőhette volna át Nicolas Cage az “üveget” ha nincs a kezében fegyver?

9, Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. – 2010

Kétség sem férhet hozzá, hogy Harry valóban egy igazi varázsló. Ha jobban megnézed, akkor látod, hogy a feje a metrón belül, míg a teste a metrón kívül helyezkedik el.

10, Ready Player One – 2018

Nézd csak meg alaposan ezt a posztert. A srác jobb lába gyakorlatilag hosszabb, mint az egész teste.

11, Spider-Man 2 – 2004

Ugyanaz a probléma, mint a fent említett Drew Barrymore esetében. Kirsten Dunstnak szintén indokolatlanul hosszú karokkal kellett ahhoz rendelkeznie, hogy ilyen pózban karolja át Pókembert.

12, Elhajlási engedély – 2011

Nos arra a következtetésre jutottunk, hogy ha ez valóban Owen Wilson keze, akkor vagy megcsípte egy méhecske, amitől iszonyatosan feldagadt a keze, vagy pedig a kamerától mindösszesen 3 méterre áll és szintén indokolatlanul hosszú karral rendelkezik.

13, Godzilla 2 – 2019

Aki nem gondolkodik el egy plakát készítésén, azt könnyedén becsaphatja ez itt. Az okosak tudják, hogy az óceán több kilométer mély, de Godzilla nemes egyszerűséggel megáll benne mintha valami pocsolya lenne. Hogyan lehetséges ez?

14, Mamma Mia!  – 2008

Amanda Seyfried színésznő elképesztően hosszú nyakát bármelyik dinoszaurusz megirigyelte volna.

15, 300 – 2007

Ha Leonidas valóban így harcolt volna, akkor már az első 5 percben elbukik, ugyanis nagyon rosszul vagy épp sehogy sem fogja azt a szerencsétlen kardot.

16, Férj és feleség – 2008

Tudjuk, az elején azt hittétek, a Férj és feleség című film poszterét már teljesen átbeszéltük, de nem így van. Ha vetsz egy pillantást erre a példányra, akkor láthatod, hogy Colin Firth bal keze totál meg van Photoshoppolva.

17, Az utca királyai – 2008

Tudtuk, hogy Keanu Reeves bármire képes, dehogy a ravasz meghúzása nélkül lőjön az azért egy kicsit durva nem igaz?!

Ti is észrevettétek ezeket a bakikat a posztereken?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments