HomeCelebrityMost először mutatta meg nyilvánosság előtt feleségét Ambrus Attila!

Most először mutatta meg nyilvánosság előtt feleségét Ambrus Attila!

Hihetetlennek hangzik, de a Viszkis, azaz Ambrus Attila, 50 évesen lesz édesapa.

Hat évvel ezelőtt, jó magaviselet miatt feltételesen szabadlábra helyezték Attilát. Szabadulása óta már sikerült megnősülnie. Feleségét nem igen mutogatta a nagyközönségnek, ám most még is úgy döntött, hogy az emberek vethetnek egy pillantást Rékára.

Attila és Réka a börtönből való szabadulása után találtak egymásra, nem is kellett sok idő, hiszen azonnal egymásba szerettek. Igaz, hogy a hölgy 18 évvel fiatalabb, de ez egyáltalán nem zavarta a párt, annyira hogy három évvel ezelőtt, ki is mondták egymásnak a boldogító igent. Attila, aki régen nagy bankrabló hírében állt, ma már kerámia tárgyakkal foglalatoskodik, emiatt már néhány éve rója a városokat. A média folyamatosan televíziós munkákat ajánl neki, eddig az Ázsia Expressz nevű reality showban láthattuk Berki Krisztián oldalán, ám még ennek ellenére sem volt hajlandó megmutatni a nagyvilágnak Rékát. De most megtört a jég.

„Nem akartam, hogy bárki is tudja, hogy néz ki a gyönyörű nejem. Valójában pont olyan, mint Columbo felesége, azaz mindenki tudja, hogy van neki, de sose látta még senki. – nyilatkozta nemrégiben a Bors lapnak Attila.

Nem sokkal ezelőtt, azt nyilatkozta a Best magazinnak, hogy egy harmadik taggal bővül a kis családjuk. Emiatt a hatalmas örömhír miatt döntött úgy, hogy megmutatja feleségét a nagy érdeműnek.

Azt is elárulta, hogy sajnálatos módon természetes úton nem sikerült teherbe esnie, ám az első beültetés sikeres volt, így nagyon boldogok vagyunk. „Attila lement a közeli gyógyszertárba, hogy terességi tesztet vegyen, de néhány nappal előtte volt egy vérvizsgálatom, ahol megkértem az ápolónőket, hogy legyenek kedvesek megmérni a HCG szintemet, mert, ha kiderül, hogy magas, akkor valószínű a várandóság. Gondoltam, hogy pozitív lesz a teszt eredménye, de szándékosan nem szóltam Attilának. Azt szerettem volna, hogy ez a mi közös örömnapunk legyen.” – meséli Réka.”

Attila és Réka már régebben is szerettek volna kisbabát, de csak a lombikprogrammal jártak sikerrel.

„Jelenleg 50 éves vagyok, és sajnos ettől már nem leszek fiatalabb leszek. Ám a régi életem miatt szándékosan nem akartam gyermeket. Sőt, ehhez meg kellett találnom a megfelelő társat, aki mellett le szeretném élni az életemet. Réka sokkal fiatalabb, mint én, ezért voltak bennem kérdések a gyerekkel kapcsolatban, mivel ez egy kétszemélyes feladat. Amikor másfél éves voltam, elhagyott az édesanyám, szóval tudnék arról mesélni, milyen érzés szülő nélkül felnőni, és én ezt a sorsot nem szeretném a saját gyermekemnek.  – mondta Attila.

Most Popular

Recent Comments