HomeInterestingTe hogy használod a fogkrémet? Ezt árulja el rólad!

Te hogy használod a fogkrémet? Ezt árulja el rólad!

A pszichológusok szerint tetteink 40%-a nem tudatos döntés, hanem szokás vagy rutin. A lényegtelen cselekvéseinket a napi rutinok alkotják. Ez életünk egyik legnagyobb része. Furcsa mód ezek a nem tudatos dolgaink azok, amik igazán segítenek behatározni a személyiségünket és a mentális állapotunkat.

Gondoltuk volna, hogy egy olyan apró dolog, mint az, hogy a fogkrémes tubusunkat, hogy használjuk….megannyi dolgot elárul rólunk? Nem…nem gondoltuk volna. 🙂

De most megmutatjuk nektek, mi-mit jelent!

Hátulról előre tekerjük a tubust

Nagyon takarékos és rendezett ember. Gondoskodsz a „vagyonodról” és törődsz a körülötted lévő emberekkel. Tökéletességre törekedsz. Nem szeretsz veszíteni. Nagyon jó munkaerő lehetsz. Más emberek számíthatnak rád. A házad tiszta, az életed vélhetőleg rendezett.

Középről nyomod össze

Reális aktív ember vagy. Általában mindig picit rohanásban. A kihívások nem jelentenek problémát a számodra. A magad módján de megoldod mind. Társaságkedvelő, barátkozó típus. Szereted a nyilvánosságot. Tudod, hogy kell egyensúlyt teremteni az életedben úgy, hogy érzelmileg stabil maradj.

A tetején nyomod össze

Makacs vagy és mindent megteszel, hogy elérd a célod. Hajlamos vagy pesszimizmusra. Nem nagyon bízol másokban. Inkább csak saját magadban. Önközpontú vagy. Szereted magad de néha túl önzővé válsz.

Sértetlen tubus

Szeretsz egyedül lenni. Álmodozó és művészi személyiség. A saját világodban élsz, ami a fejedben létezik. Érzékeny, szelíd, figyelmes és toleráns ember lehetsz. Vannak ötleteid, melyeket hajlandó vagy megosztani másokkal.

Ahol éppen megfogod ott nyomod meg

Művészi és kreatív jellem. Mindenben meglátod a szépséget. Egy picit mindent máshogy is látsz mint a többi ember. Optimista vagy és nyitott. Hajlamos vagy gyakori hangulatingadozásra.

Mit gondolsz? Te hogy használod a fogkrémedet? Írd le kommentben!

Most Popular

Recent Comments