HomeCelebrityEgy kép buktatta le ÉNB Alexát! Már feleségként éli mindennapjait a fiatal...

Egy kép buktatta le ÉNB Alexát! Már feleségként éli mindennapjait a fiatal celeb?

Már férjhez is ment ÉNB Alexa? Csak másfél hónapja alkotnak egy párt Balázzsal.

Alexa, egy nála 26 évvel idősebb, ötgyermekes édesapával alkot egy párt, már másfél hónapja. Egyes források szerint, már a menyegzőn is túl van a friss pár.

„Ahogy betettem a lábamat, egyből úgy éreztem, hogy otthon vagyok, minden olyan természetes és jó volt. Persze, azóta szinte öt percre sem engedtük el egymást. Remélem, hogy ez egy életen át fog tartani. Balázs fiaival is nagyon jól kijövök. Az sem okoz problémát, hogy korban bizony közelebb állok hozzájuk, mint az édesapjukhoz, ugyanis 26 év van közöttünk” – idéztük szó szerint Alexa szavait, egy korábbi cikkünkből. Alexa rajongói viszont nagyon is nehezen dolgozzák fel ezt az információt.

Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) által megosztott bejegyzés,

Amióta felvállalták a kapcsolatukat, többen azt állították, hogy Alexa agymosás áldozata lett, és szekta tag. De már az a hír is szárnyra kapott, hogy nem tud különbséget tenni a tisztelet és szerelem között, ezért fogadta pozitívan Balázs közeledését.

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

„Valójában én voltam, aki kezdeményeztem felé, először tudat alatt. Tovább néztem őt, mint kellett volna. Mikor így belefeledkezel valakibe, csak nézed ahogy mesél, a többiek viszont már régen másra figyeltek, de én még mindig csak őt bámultam. Majd megmondtam neki, hogy beleszerettem” – mondta Alexa a Mokka című műsorban.

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Ha valaki gyakran nézi Alexa Instagram oldalát, láthatja, hogy más a neve.

Régebben, Koholák Szandra, azaz Alexa néven volt fent a közösségi oldalon, ám most megváltoztatta a nevét. Nem igazán tudjuk elképzelni, hogy ő titokban akarja tartani a dolgokat, hiszen 141 ezer követője folyamatosan nyomon kíséri életét, így még esélye se lenne, hogy titkolózzon. Ám neve csak nemrég változott meg, Farkas Alexandrára.

Azt nem tudjuk biztosan, hogy egybekeltek- e, ám neve alapján sanszos a dolog.
Ami biztos, hogy ez hamarosan kiderül, hiszen Alexáék nem tartanak semmit magukban, rövidesen érkezni fog a bejelentés, hogy kapcsolatuk komolyabbra fordult-e avagy sem. Vagy ez csak egy egyszerű üzenet más férfiak számára, hogy megtalálta élete párját, és nincs másnak hely?

Most Popular

Recent Comments