HomeCelebrityMindjárt itt az esküvő: így készülnek a nagy napra Alexáék!

Mindjárt itt az esküvő: így készülnek a nagy napra Alexáék!

Mindjárt itt az esküvő…

Jó pár hónappal ezelőtt több rajongó is ledöbbent, mikor pik-pak szakított akkori barátjával, majd később egy nála 26 évvel idősebb férfivel létesített párkapcsolatot és azt vallotta, hogy ő bizony szerelmes.

Koholák Alexandra, illetve ahogy a rajongótábor és a többi ember ismeri, Alexa, nem másba habarodott bele, mint a spirituális mesterébe. A férfi, akit Balázsnak hívnak 52 esztendős, és ezért háborodott fel az internet népe, hogy mi ez a zagyvaság. Ám Alexa még interjúban is elmondta, hogy ő volt az az ember, aki kinézte a férfit és nyitott felé.

Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) által megosztott bejegyzés,

Illetve ő volt az a személy, aki egy csodás nyári reggelen fogta magát, és megkérte a férfi kezét, aki erre igennel válaszolt. Mivel ennek már jó pár hete, így a legfrissebb információink szerint, nagyjából négy hét múlva fogadnak egymásnak örök hűséget. Alexa a közösségi oldalakon, azért kap hideget-meleget Balázs miatt, ezért nem is igazán lehet róluk friss fotókat látni.

De, most megtört a jég és egy új képet tettek közzé az Instagramon, ahol épp egy romantikus randin vannak.

Alexa és Balázs nagy örömére, végre elmehettek és csinálhattak közös programot, mivel rengeteg a munkájuk ezért nem tudnak nagyon kimozdulni otthonról, és csak a munkára figyelnek. Alexa pár képet meg is osztott az esztergomi kirándulásról, ahol szerencsére elmehettek egy szép étterembe és ehettek néhány finom falatot.

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

A 26 esztendős műsorvezető azonban, nem volt képes megállni, hogy ne osszon meg egy új képet szerelméről. Pontosan az ő kapcsolatuk és érzelmeik a legnagyobb példa, hogy a szerelemben nem létezik akadály.

„Mindörökké összetartozunk!” – írta közös képük alá Balázs, annak ellenére is, hogy többen bántották Alexa miatt.

Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) által megosztott bejegyzés,

Alexát, még soha, de soha nem láthattuk ennyire boldognak, mint most.

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Biztosra vesszük, hogy alig várja az esküvőt, hogy kimondhassa a boldogító igent.

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments