HomeCelebrityLiptai Claudia teljesen máshogy nézett ki huszonévesen, mint napjainkban! Itt van pár...

Liptai Claudia teljesen máshogy nézett ki huszonévesen, mint napjainkban! Itt van pár kép a műsorvezetőről!

Liptai Claudia, talán az egyik legsikeresebb hazai műsorvezető, akit folyamatosan a TV2 csatorna adásaiban láthatunk. Legutóbb a Nagy Duett műsorát vezette. Ám azt nagyon kevesen tudják róla, hogyan is indult el karrierje.

Claudia még 1993-ban bukkant fel a legikonikussabb magyar sorozatban, a Szomszédokban. Ám míg a sorozatban próbált helyt állni, addig a Színház- és Filmművészeti Főiskolán folytatott tanulmányokat, hogy híres színésznő legyen belőle.

1995 és 2000 között a Vígszínház tagjai között volt. Munkái közé tartozott még a szinkronizálás is, például ő volt a magyar hangja a Született feleségek elhunyt karakterének, Mary Alice Young-nak, illetve a Rosalinda főszereplőjének Thalía Sodi-nak.

(A bal oldalon látható kép a Csinibaba című vígjáték forgatása alatt készült róla, ahol mindössze csak 23 éves volt. Azóta pedig sokat változott a megjelenése.)

Liptai a kezdetekkor, még nem szőke ciklonként hódította meg a férfi szíveket, hanem vörös hajjal. Claudia védjegye akkoriban, mikor a Szomszédokban játszott a vörös göndör haja volt.

Mint műsorvezető 1998-ban próbálta ki magát, méghozzá azt RTL Klub nevű csatornánál, ő volt, aki vezette a Csíííz! és a Találkozások című műsorokat. 2001-ben viszont átment a TV2-höz és azóta is ott űzi az ipart. Volt neki saját show műsora a Claudia Show, majd felkérték a Big Brother című reality show vezetésére is. 2004-2011-ig a Mokka című reggeli műsorban csillogtatta meg tudását.

Jelen esetben összegyűjtöttünk róla néhány képet, melyek a húszas éveiből kerültek elő.

Claudia színészi karrierjét a Szomszédok című magyar sorozatban indított el. Ábel Anita, aki Mágenheim Julcsi karakterét személyesítette meg, a sorozatban is barátnők voltak.

Egy másik képkocka a Szomszédokból, ahol Németh Kristóf (Barátok közt kertész Gézája) mellett ül épp.

Ez a jelenet a Vígszínház egyik színdarabjából való, ahol Kamarás Ivánnal játszhatott egy színpadon.

A Vágó István által vezetett „Legyen Ön is milliomos! szilveszteri különkiadásában Claudia mutathatta meg tudását. Itt mindössze 27 éves fiatal nő volt.

Hozunk még Claudiáról jó pár képet, ahol a fiatalkori énje köszön vissza, de gyűjtöttünk róla mostani képeket is.

Vörös göndör haját senki sem tudja elfeledni.

A Szomszédok című műsor egyik jelenete.

Itt már világos szőke hajjal láthatták a nézők.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Szépsége semmit sem változott.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments