HomeInterestingKiverte a stewardess fogait egy női utas - A megrázó pillanatokról videó...

Kiverte a stewardess fogait egy női utas – A megrázó pillanatokról videó is készült

Amióta kitört a koronavírus járvány az emberek kezdik elveszíteni a türelmüket és vele együtt a józan eszüket. Olyannyira elszállt az agyuk a bezártság, a korlátozások és a félelem miatt, hogy nem tudnak logikusan gondolkodni. Rengeteg esetről számoltunk be, mikor az emberek a maszkviselés miatt estek egymásnak boltban, tömegközlekedési eszközökön és éttermekben. Mivel egyre több ember kapja meg a koronavírus elleni védőoltást, így egyre több ország kezd lazítani a gyeplőn.

Ma már lehet országok közt utazni, ha van negatív PCR teszt, illetve ha van védettségi igazolvány. Ezen kívül a vendéglátó egységek és a szállodák is kinyitottak, lehet rendezvényeket tartani, de csak korlátozott számban és így tovább.

Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy a hónapok alatt felgyülemlett harag, dac, bosszúság kitörni látszik az emberekből. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy egy repülőgép utasa agyba-főbe kezdte püfölni a légiutaskísérőt. Egyes források szerint a csetepaté a maszkviselés miatt alakult ki, amiről videófelvétel is készült.

Természetesen a felvétel futótűzként terjedt az interneten és mára már rengetegen látták. A felvételt készítő utas arról számolt be, hogy nagyon megdöbbentő és rettenetes volt a jelenetet végig nézni. Állítása szerint mindkét fél hibás volt a dologban, mert a stewardess is a kelleténél erélyesebben és hangosabban szólította fel a 28 éves utast a maszk helyes használatára.

Ilyen esetben – főleg, ha az ember nagyon sokáig ingerszegény környezetben volt – elegendő egy rossz szó, hogy valódi káosz alakuljon ki. Az eset egyébként egy Sacramento-ból San Diegóba tartó járaton történt vasárnap reggel. Egy másik utas szerint mielőtt tettlegességig fajult volna a dolog, a légiutaskísérő és az utas sokáig kiabált egymással.

A 28 éves Vyvianna Quinonez olyan erővel és vehemenciával ütötte a stewardesst, hogy annak két foga is kitört. A két verekedő nőt egy férfi utas állította le. A női utast őrizetbe vették miután a gép leszállt San Diegoban.

A Southwest Airlines ezek után letiltotta őt az összes járatáról.

A Southwest Airlines közleményben kijelentette: „Nem engedjük és nem toleráljuk az utasaink biztonságáért felelős személyzetünk verbális vagy fizikai bántalmazását”.

Mint kiderült, nem ez volt az első ilyen eset. Csak április 8. és május 15. között 447 olyan esetről számoltak be, mikor komoly problémák merültek fel az utasokkal a Southwest Airlines járatain.

S íme az ominózus videófelvétel a verekedésről:

Döbbenetes!

Most Popular

Recent Comments