HomeInterestingKitiltották a konditeremből, miután levideózta, hogy az egyik személyi edző tapogatja

Kitiltották a konditeremből, miután levideózta, hogy az egyik személyi edző tapogatja

A 22 éves Fern Villaceran nem is olyan régen, kellemetlen és kínos pillanatokat élt át az edzőteremben. A könyvelőként tevékenykedő fiatal nő, a Fülöp-szigeteki Pangasinanban él szüleivel együtt. 2021. februárjában kezdett el edzőterembe járni, ahol hamar megbarátkozott egy személyi edzővel, akinek nevét nem akarta nyilvánosságra hozni. Kezdetben még nem is történt semmi, Fern is élvezte az edzéseket. Képes volt akár heti hat napot is lent lenni, mert úgy megszerette a sportolást és kondizást.

Néhány hét edzőtermi edzés után azonban minden megváltozott, mert az ominózus személyi edző elkezdte őt tapogatni. Megfogta a hátsóját, és idomait is, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Fernnek egyáltalán nem tetszett és nagyon megalázónak tartotta az egészet. Azonnal szólt neki, hogy ezt hagyja abba, mire azt a választ kapta, hogy, de hát mindenkivel így viselkedik.

Fern, 2021. június 6-án úgy döntött, hogy lencsevégre kapja a férfit. Az edzőnek fogalma sem volt arról, hogy minden egyes mozzanatát filmezi. Sikerült végül elkapni, mikor megérintette Fern hátsóját. A 22 éves nő a videót később megosztotta TikTok oldalán, amit több, mint 14.600-an követnek.

A videóval fel akarta hívni a figyelmet arra, hogy milyen emberek vannak az edzőtermekben. A felvétel eszméletlenül gyorsan terjedt a világhálón, rengetegen látták, köztük az edzőtermi alkalmazottak is. Fern hozzátette, hogy a videó megosztása után nem sokkal kirúgták a személyi edzőt, viszont egy olyan lépést is tett a vezetőség amire nem számított.

„Ez a hülye hozzáért a fenekemhez, nem tudja, hogy videóra veszem.”

Az edzőterem vezetősége megtiltotta neki, hogy visszamenjen az edzőterembe és ott eddzen.

„A srác, aki megérintett az edzőterem alkalmazottja volt. Csak szükség esetén szólok neki, hogy segítsen, mondjuk, ha nem tudom, hogy kell egy mozdulatot helyesen csinálni, vagy ha nagy súllyal dolgozom. Minden alkalommal mikor meglátott rávert a fenekemre, ami nagyin zavart. Mikor mondtam neki, hogy ezt nem szeretem és ne csinálja többet, azt felelte, hogy mindenkivel ezt csinálja és nem kellene túlgondolnom a dolgokat. Nem tudtam mit feleljek erre. Ahogy teltek múltak a hetek egyre jobban eltávolodtam tőle, próbáltam kerülni, mivel nagyon kényelmetlenül éreztem magam a közelében.

„Ez a hülye hozzáért a fenekemhez, nem tudja, hogy videóra veszem.”

Korábban már sajnálatos módon éltem át olyan traumákat, melyek zaklatáshoz köthetők, ezért nekem nagyon nehéz volt ezt elfogadni. De féltem feljelenteni vagy szólni a vezetőségnek, mert azt gondoltam úgysem hinnék el. Amikor láttam, hogy felém jön igyekeztem olyan szorosan simulni a gépekhez, hogy még lehetősége se legyen arra, hogy megérintsen.”

Megelégelte, hogy félelemben kell sportolnia, ezért összeszedte minden bátorságát és levideózta az esetet. Ezt követően a felvételt bemutatta az edzőterem vezetőségének, akik később elküldték az edzőt.

„Megkönnyebbültem, hogy elbocsátották, nemcsak magam miatt, hanem a többi nő miatt is. A TikTok ezek után eltávolította a videómat az irányelvek megsértésére hivatkozva.”

Reméli, hogy saját történetével erőt ad a többi nőne, akiket az edzőteremben zaklatnak.

„Tudom, nehéz, de muszáj felszólalnunk, különben soha nem lesz vége.” – mondta.

Most Popular

Recent Comments