HomeInterestingA takarító rossz lakást takarított ki, de csak akkor jött rá mikor...

A takarító rossz lakást takarított ki, de csak akkor jött rá mikor már végzett – Nem várt módon reagáltak a tulajdonosok

A részmunkaidőben takarítóként dolgozó Louist az egyik barátja munkatársa felbérelte, hogy takarítsa ki a lakását. Örömmel elfogadta a lehetőséget, de nem számolt egy aprócska, ám annál jelentősebb „problémával”. Louis rossz lakásba ment, és csak akkor vette észre, hogy nem jó ingatlant takarított ki, mikor már végezett.

III. Louis Angelino, akit csak „takarítótündérnek” hívnak véletlenül rossz lakáshoz ment ki. Nem tűnt fel neki, hogy hiba van a rendszerben, mivel minden a tervek szerint haladt. A barátja munkatársa mondta neki, hogy a pótkulcs a lábtörlő alatt lesz, s így is volt, de mint kiderült más is előszerettel él ezzel a szokással.

Amint belépett a lakásba munkához is látott. Felporszívózott, felmosott, különböző felületeket súrolt le és órákkal később makulátlan állapot uralkodott. Hirtelen telefonhívást kapott az ügyfelétől, aki megkérdezte, hogy mégis hol van?! Azt válaszolta, hogy a nappaliban áll és a macskájával játszik. Az ügyfél azt mondta, hogy neki nincs is macskája. Abban a pillanatban jött rá, hogy rossz lakásba ment be, de akkorra már minden csillogott és villogott.

Louis ezek után egy üzenetet hagyott a lakás tulajdonosainak, amiben tüzetesen elmagyarázott mindent és a telefonszámát is megadta. A nő felhívta Louist és elmondta, hogy férjét teljes mértékbe lenyűgözte az, ahogy kitakarított és ha nem haragszik, akkor megtartanák az adatait, ha esetleg újabb takarításra lenne szükségük.

Louis elmondta, hogy értékeli azt a nyugodt modort, ahogyan a házaspár foglalkozott az üggyel. „Felhívhatták volna a rendőröket és lehetett volna belőle per is” – mondta.

A takarító közzétett egy videót TikTokon, amelyben elmagyarázta a keveredést. A felvételt mára csaknem egymillióan tekintették meg és még mindig futótűzként terjed a felhasználók között. Most úgy döntött, hogy „Tisztító Tündér” név alatt elindítja vállalkozását.

„Csupán viccből tettem közzé TikTokon a félreértéssel kapcsolatos reakciómat!” – mondta Louis.

Louis egyébként egy italboltban dolgozik New Jerseyben, de másodállásban takarít, hogy plusz pénzhez jusson. Nagy mázlijára az esetből nem történt tragédia, és az eredeti ügyfél lakása is ki lett takarítva. Így most mindenki boldog.

Ti mit tettetek volna, ha véletlenül a ti lakásotokat takarítja ki?

Most Popular

Recent Comments