HomeInterestingEgy édesanya, aki teljesen ledöbbent, mikor meglátta, hogy kisbabája milyen szőrös -...

Egy édesanya, aki teljesen ledöbbent, mikor meglátta, hogy kisbabája milyen szőrös – „Most már nem furcsa, sőt szerintem így is gyönyörű”

Régen nagyon sok különleges ember látott napvilágot, akik a cirkuszban kötöttek ki, mert sehol máshol nem fogadták el őket csak és kizárólag ott. „A legnagyobb showman” című film is erről szólt, hogy azokat az embereket, akik eltértek az átlagtól mennyire kitaszították. Voltak nagyon magasak, törpenövésűek, szőrös arcú nők, extra hajlékony testűek és még sorolhatnánk. Szerencsére a mai világban már jobban elfogadták a különleges embereket.

Sőt a divatvilág pont, hogy őket alkalmazza inkább ezzel is azt mutatva, hogy ők elfogadják őket olyannak, amilyenek. Előfordul, hogy nem minden esetben lehet az ultrahangok és különböző vizsgálatok során kiszűrni, ha egy kisbaba valamilyen rendellenességgel születik. Ilyenkor óriási meglepetést tud okozni szüleinek. Pontosan így járt cikkünk főszereplője is, aki teljesen ledöbbent, hogy pici gyermekének olyan hosszú szőrzete van, mint egy felnőttnek.

Kei’Yonna Gumbs negyedszerre lett édesanya. Nemrég született kislánya, a Myla nevet kapta , akinek nemcsak a fején nőtt meg a haja, hanem a kezén és a lábán is. Amikor Myla megszületett, nagyon sok haja volt, viszont két hónap múlva több testrészén is elindult a szőrnövekedés.

A három hónapos kislányt combjait, fel-, és alkarját, valamint az egész arcát szőr borítja. A túlzott szőrnövekedés olyan „probléma” amivel a korábban született három gyermeknél nem tapasztalt. „Megdöbbentem, amikor észrevettem, hogy olyan helyeken is nő szőre, ahol ennyi idősen nem kellene, viszont nem számít, mert számomra így is gyönyörű.” – mondta Kei.

Az összes anyának, azt üzeni, hogy akinek hasonló a gyermeke adjon neki egy hatalmas ölelést.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az édesanya tervezi-e elvinni gyermekét orvoshoz, hogy megállapítsa, mi okozhatja a túlzott szőrnövekedést.

Most Popular

Recent Comments