HomeInterestingKifutottam a mosdóba hányni – 16 évnyi házasság után a Tinderen bukkantam...

Kifutottam a mosdóba hányni – 16 évnyi házasság után a Tinderen bukkantam rá a férjemre.

A döbbenetes történetet egy két gyermekes édesanya mesélte el, aki őszintén beszélt az érzelmeiről ez alatt az időszak alatt. Kezdetben abban a hitben volt, hogy ő egy jó házasságban él, de rájött ez nem igaz.

„A barátnőm küldött nekem egy képernyőfotót, amin az állt Mike S., 45, majd azt írta mellé, hogy nem akar lesokkolni, de ő nem az én férjem? Nos, de ő volt én meg teljesen lefagytam, nem tudtam mit mondjak, a férjem ott állt büszkén a kedvenc Jaguár szalonja előtt. Nem bírtam tovább, kifutottam a mosdóba hányni.

A férjemmel már 20 éve ismerjük egymást és 16 éve házasodtunk össze. A megismerkedésünk évében még egyáltalán nem volt jelen a Tinder nevű applikáció. Akkoriban csak meghívott egy kocsmába és eliszogattunk, elnevetgéltünk. Két évre rá kérte meg a kezem és házasodtunk össze.

Én teljes mértékben azt hitte, hogy egy jó házasságban élek, ahol a férjem szeret és nem csalna meg semmi pénzért. Tény, hogy nem volt köztünk olyan elsöprő erejű szerelem, de mindig jól megvoltunk, és ami a legfontosabb mindig meg tudott nevettetni. Évről-évre figyeltem, ahogy a barátnőimet a férjük megcsalja én pedig nagyon szerencsésnek éreztem magam, mert Mike nagyon is tisztességes ember volt.

Nyilván a gyermekeink megszületése után még jobban belekerültünk a mókuskerékbe, hiszen komoly tervezést igényelt, hogy a gyerekeket tudjuk a suliba vinni-hozni, ételt csomagolni neki, edzésre vinni-hozni őket, tanulni velük és a többi. Mike új munkát kapott és fejvadászként kezdett el dolgozni és volt, hogy még otthon is telefonálgatott, e-maileket nézett vagy csak a laptopját babrálta. Mivel két gyerek elég nagy költségekkel jár, ezért nem volt pénzünk, sem időnk arra, hogy külföldi nyaralásokra menjünk. Az intim kapcsolatunk is gyakorlatilag megszűnt a gyerekek megszületésével. Ennek ellenére én tényleg azt hittem, jól megvagyunk.

Napokon keresztül nem szóltam neki, hogy milyen felfedezést tettem, ám ez alatt az idő alatt nagyon-nagyon sokat gondolkodtam és gyötrődtem, hogy vajon megcsalt-e már vagy sem. Persze ő észrevette, hogy valami nincs rendben meg is kérdezte, hogy mi a baj, de én csak annyit mondtam, hogy semmi.

Egyik nap egy vadonatúj biciklivel állított haza, amit a fiúnknak, vásárolt, amivel jócskán megcsappant a számlánk és ekkor törtem ki.

„Semmit az ég világon nem beszélsz meg velem, mindig minden döntésből kihagysz, eközben kitudja hány nővel flörtölgetsz a Tinderen.” – ordítottam a házban, ahogy a csövön kifért.

Hatalmas kerek szemekkel nézett rá, látszott rajta, hogy sokkolja a helyzet. Egyből elkezdett magyarázkodni, hogy azért regisztrált az oldalra, hogy visszaszerezze az önbizalmát, mert akkoriban elég rosszul álltak a dolgok a családban és úgy érezte szüksége van erre. A profilját csak félig-meddig töltötte ki és elmondása szerint egyszer sem levelezett senkivel sem. Találkozás meg pláne nem jött képbe. Ez volt az a pont, mikor őszintén tudtunk egymással beszélni.

„Ostoba fajankó voltam tudom, de úgy éreztem, hogy a házasságunk már teljesen kiégett.” – folytatta, miközben a lelkem mélyén tudtam, hogy nagyon is igaza van. A kezembe nyomta a mobilját, hogy én magam töröljem le az applikációt róla, s ezek után eldöntöttük, hogy tiszta lappal kezdjük az egészet.

Jó pár hónap eltelt az eset óta. Az elején még nehezemre esett újra megbízni benne, de szerintem ez a kis kaland jót tett a kapcsolatunknak. Azóta elrepültünk csak mi ketten Barcelonába egy romantikus pihenésre, ahol csak egymásra figyeltünk. Szerencsére az intim viszonyunk is egyre jobb és jobb lesz, aminek mindketten nagyon örülünk.

A barátnőm szerint buta vagyok, hogy megbocsátottam neki a történteket, én viszont úgy gondolom, hogy azért voltam buta, mert hagytam, hogy a kettőnk közti kapcsolat teljesen megromoljon. Ahogy neki nagy szerepe volt ebben a kalandban, úgy nekem is, hiszen egy jó és egy rossz kapcsolathoz is két emberre van szükség. Rájöttünk, hogy nemcsak a munkából és a gyerekek neveléséből áll az egész élet, hanem a kölcsönös szeretet és tiszteletről is. Ez a kis kaland megtanította nekünk, hogy őszinteséggel és nyíltsággal bármit elérhetünk.”

Most Popular

Recent Comments