HomeInterestingEgy pórul járt nő, aki szakképzetlen kozmetikus miatt kénytelen négy szemöldökkel élni.

Egy pórul járt nő, aki szakképzetlen kozmetikus miatt kénytelen négy szemöldökkel élni.

A legtöbb nő éveken át azzal foglalkozott, hogy tökéletesen vékony szemöldököt csináljanak maguknak. Erre jött Cara Delevingne és felborította a világ egyensúlyát. Megjelent vastag, dús szemöldökével és ezek után mindenki ilyet akart magának. Ám nem olyan könnyű vékony szemöldökből vastagot csinálni, ugyanis ehhez bizony kozmetikus segítségére van szükség. A szakemberek olyan szemöldököt tetoválnak rád, amilyet csak akarsz, már ha jó sminktetoválóhoz mész. Ha olyan kozmetikushoz fordulsz, aki nem minőségi anyagokkal vagy technikával dolgozik, az bizony nagyon el tudja rontani a megjelenésed. Cikkünk főszereplője pontosan így járt.

Valószínűleg nagyon meglepődött mikor belenézett a tükörbe, mert frissen készített szemöldöke teljesen el volt csúszva.

Jami Ledbetter, egy 42 éves édesanya, aki szemöldök nélkül született. Lányai meg akarták őt lepni, ezért 250 dollárt dobtak össze, hogy anyjuk szemöldököt csináltathasson magának. Sajnos a végeredmény nem olyan lett, mint amilyenre számított. A legnagyobb álma rémálommá vált, ugyanis egy olyan nőhöz ment el, akinek nem volt engedélye efféle műveletek elvégzéséhez.

Azt mondta, hogy a legnagyobb ellenségének sem kívánna ilyet. Az önbizalma ripityára tört és szégyellte magát, amiért így néz ki. Abbahagyta a randevúzást is, mert nem mert így egy idegen férfi szeme elé kerülni. Szerencséjére Jami Kara Gutierrez egy profi sminktetováló, meg tudta oldani, hogy eltávolítsa elrontott szemöldökét. Kara az efféle tetoválások eltávolítására specializálódott, ám a folyamat még így is hónapokat vett igénybe. A kezelés 1000 dollárba került és nyolc hetente kellett elmennie Jamihoz.

Hozzátette ehhez a kellemetlen történethez, hogy ha tudta volna, hogy így fog kinézni, soha nem ment volna el ahhoz a nőhöz.

Ennek a történetnek az a tanulsága, hogy mindig szakképzett és tapasztalt sminktetoválóhoz menjünk el, hogy elkerüljük az efféle helyzeteket.

Most Popular

Recent Comments