HomeCelebrityKasza Tibi szerelme, Manker, fehérneműben mutatta meg gömbölyödő pocakját!

Kasza Tibi szerelme, Manker, fehérneműben mutatta meg gömbölyödő pocakját!

Hihetetlen mennyiségű likeot szedett össze ezzel a képével.

Mankerről készítettek egy új fehérneműs képet, ami fel is került a közösségi oldalára. Ezt a képet döbbenetesen sok ember likeolta, nem is csoda, hisze Andi nagy népszerűségnek örvend az interneten és a valóságban is.

Kasza Tibi az a férfi, aki bizony tudja, hogy mire van szüksége egy nőnek. A tavalyi év során kérte meg Manker kezét, Tibi, de nem is akárhogyan, hanem nagyon emlékezetes módon. Mikor még ment a Nagy Duett és zsűriként foglalhatott helyet a színpad előtt, megkérték, hogy legújabb dalát adja elő élő adásban, nos ennek az lett a vége, hogy Tibi ezzel a dallal illetve a háttérben feltűnő mondattal kérte meg szerelme kezét.

Kasza Tibi lánykérés a Nagy Duett színpadán

Így történt a lánykérés 🙂 Köszönjük a sok kedvességet amit kapunk tőletek!További Nagy Duett videók : http://tv2.hu/a_nagy_duett/A Nagy Duett Facebook oldala : A Nagy Duett

Gepostet von Kasza Tibor am Montag, 17. April 2017

Majd ezután elrepültek Amerikába, méghozzá, Tibi egyik kedvenc helyére a Grand Canyonhoz, mert ott mondták ki egymásnak a boldogító igent. Természetesen senki sem tudott a kis tervükről és a legnagyobb diszkrécióban oldották meg a helyzeteket.

Ekkor már kérdés volt, hogy mikor lesz baba, és pár hónapra rá, ki is derült a legboldogabb hír, miszerint Manker babát vár. Ezután Andi azt is sikeresen megtapasztalhatta, hogy Tibi mennyire figyelmes és, hogyan lesi minden kívánságát.

Mivel Tibi fotós is, ezért nem volt rest elővenni fényképezőgépét, hogy pár képet csinálhasson a kismamáról.

Az énekes nagyon szeret Mankerről képeket csinálni, még akkor is, ha gömbölyödik a pocakja. Ezzel próbálja az egész világ tudtára hozni, hogy imádja feleségét, és neki mindenhogy ő a legszebb.

“Nincsen csodálatosabb érzés, mint érezni nap mint nap, hogyan cseperedik szerelmünk gyümölcse a pocakomban. Mindennél jobban várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk a kislányunkat és biztos vagyok benne, hogy Tibi tökéletes apuka lesz.” – nyilatkozta Manker.

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

“A pocak mérete mindenkinek teljesen más! Van akinek óriási görögdinnye és a kezdetektől nagyon látható pocakja van és van akinek a legvégén is épphogy látszik valami gömböcske! Sok kismama ír, hogy neki sincs nagy pocakja, akkor az mitől lehet, baj van szerintem? Csak azért írtam ezt a kommentet, hogy lássa mindenki, hogy egyáltalán nem szabad hasonlítgatni sem mást, sem magunkat másokhoz! A lényeg, hogy egészséges és boldog legyen a mama is és a baba is! A többi mellékes” – folytatta Andi a képe alatt, ahol próbálta a többi kismamát is megnyugtatni, hogy nem lehet mindenkinek óriási hasa.

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

Manker és Tibi boldogan mosolyognak és várják, hogy már a karjukban ringathassák a szerelmük gyümölcsét.

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments