HomeInterestingKároly a kórház korlátozásai ellenére is meglátogatta apját - Lehetséges, hogy Fülöp...

Károly a kórház korlátozásai ellenére is meglátogatta apját – Lehetséges, hogy Fülöp herceg állapota válságos?

Az utóbbi napokban arról szólnak a brit hírek, hogy II. Erzsébet királynő férje, Fülöp edinburgh-i herceg bekerült a kórházba valamiféle fertőzéssel. A 99 éves görög és a dán királyi család sarját nem tudni, hogy milyen betegség döntötte le a lábáról, ugyanis erről a királyi család szóvivője egy szót sem ejtett. Sokan a koronavírusra gyanakodnak.

Fülöp herceg még 2017ben vonult vissza hivatali feladataitól ugyanis többször panaszkodott különféle betegségekre. Azóta nem igen látni a herceget nyilvános eseményeken.

Értesülések szerint a királynő férje egyik nap rosszul érezte magát, ezért orvost hívtak hozzá. A kórházi kezelést a királyi háziorvos javasolta, így be is mentek vele a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházba. Az orvos azt mondta, hogy a hercegnek akár egy teljes hétig is bent kell maradnia az egészségügyi intézményben, hogy megfigyelés alatt tarthassák.

Annak ellenére, hogy nem árulták el miféle betegségtől szenved, mindenkit biztosítottak arról, hogy nincs köze a koronavírushoz, ugyanis mind a királynőt, mind a herceget beoltották.

A hírek szerint Fülöp herceg jó állapotban van és szervezete remekül reagál a kezelésekre. Károly ezzel szemben addig nem nyugodott meg míg meg nem látogatta a múlt hétvégén édesapját.

Kimondottan azért utazott fel Londonba, vidéki birtokáról, hogy meglátogassa a kórházban fekvő apját. Erről pár lesifotó is készült. Mindössze 30 percet tartózkodott a kórházban, majd visszatért Highgrove-i otthonába.

Sok paparazzi gyűlt össze a kórház előtt, hogy lencsevégre kapják Károly kórházba lépésének és távozásának pillanatát. A walesi herceg nem rejtette véka alá érzelmeit, ugyanis miután találkozott apjával a szeme könnyekkel volt tele.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy ez mit is jelenthet. Lehetséges lenne, hogy kacsa információt szivárogtattak Fülöp herceg állapotát illetően és valójában súlyosabb a betegsége, mint amit elárulnak?

Az esetet nemcsak Károly herceg reakciója teszi érdekessé hanem az is, hogy a kórház honlapja szerint a járványkorlátozás miatt csak kivételes esetben engedélyezik a látogatást.

Egyes források szerint Fülöp hercegnek még a héten el kellene hagynia a kórházat. Biztosra vesszük, hogy sokan tűkön ülve várják a további fejleményeket állapotáról.

Most Popular

Recent Comments