HomeInterestingFelrobbant a babaváró bulira épített szerkezet. Az apa nem élte túl

Felrobbant a babaváró bulira épített szerkezet. Az apa nem élte túl

Amikor egy új családtag érkezik, akkor megvannak a különböző hagyományok a megünneplést illetően. Babaváró buli, tejfakasztó buli stb. Amerikában nagyon népszerűek azok a bulik is, melyeken bejelentik a születendő gyermek nemét. Fiú vagy lány lesz a trónörökös. A statisztikák szerint az utóbbi időben egyre több ilyen buli sült el rosszul. 2020. szeptemberében egy ilyen bulin tűz ütött ki egy a látvány kedvéért elpukkantott füstbomba miatt. 2019-ben egy nagymama halt meg az erősre készített házi-petárda miatt.

A 28 éves Christopher Peknyi szerette volna különlegessé tenni a nem mindennapi eseményt ezért saját kezűleg épített egy szerkezetet. Az eszköz azonban felrobbant, és megölte őt és az egy évvel fiatalabb öccsét pedig megsebesítette.

A kérdés jogos. Miért kell a pirotechnikai eszközöket használni egy nembejelentő bulin? A trükk az, hogy az robbanás által generált füst színe árulja el a jelenlévők számára a baba nemét. Ha fiú, akkor kék, ha lány, akkor rózsaszín.

Itt például az volt a mesteri ötlet, hogy rálőnek arra a kis dobozra és az abból kiszálló színes por árulja el a baba nemét. Szép kis tűz ütött ki miatta.

Egyesek ezt nagyon komolyan veszik. Tavaly egy dubaji influenszerpár kitalálta, hogy a 828 méter magas Burzs Kalifa felhőkarcolóra vetítik ki a baba nemét. Ezért csekély 100.000 dollárt fizettek. Ez 30 millió magyar forintot jelentett.

Látványos! Na, de ennyi pénzért…Itt a teljes videó.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments