HomeInterestingJack Martin, a hírességek fodrásza megmutatja milyen gyönyörű valójában a természetesen őszülő...

Jack Martin, a hírességek fodrásza megmutatja milyen gyönyörű valójában a természetesen őszülő haj

Jack Martin egy amerikai származású fodrász, akinek óriási tehetsége van. A férfi varázslatos módon képes átalakítani az őszülő sorba kerülő hölgyek megjelenését. A legtöbb nő elrejti őszülő hajszálait, mivel az öregedésre emlékezteti őket, ám Martin nem egyszer bizonyította, hogy az ezüstszürke színű haj is lehet annyira divatos és trendi, mint egy fekete vagy szőke színben pompázó hajkorona. Martin neve annyira elterjedt, hogy olyan hírességek is járnak hozzá, mint az Oscar-díjas amerikai színésznő Jane Fonda, vagy a talk showk királynője Sharon Osbourne. Mai posztunkban bemutatjuk, hogyan is alakultak át a nők Jack mágikus kezei alatt. A legtöbbnek a mosolya is sokkal-sokkal őszintébbnek tűnt új hajukat látva.

Jack további munkáit saját Instagram oldalán, a “jackmartincolorist” felhasználónév alatt találjátok. De most beszéljenek helyettünk a képek és amiket Martin maga fogalmazott meg az összes kép alá.

1, “Vasárnapi átalakulás. Ez a gyönyörű ügyfél LA-ből származik, és 3 hónapot várt az átalakulásra. A teljes szolgáltatás 9-10 órát vett igénybe.”

2, “Ez a gyönyörű ügyfél Argentínából repült hozzám, hogy szürke hajat varázsoljak neki. Szerette volna, ha teljes hajszíne olyan lesz, mint amilyen a hajtöveinél. Végleg szerette volna abbahagyni a haja festését, ezért döntött emellett. A teljes szolgáltatás 10 órát vett igénybe.”

3, “Ez a gyönyörű ügyfél Pennsylvania-ból jött el hozzám, hogy ezüstszürke haja legyen. Szerette volna abbahagyni a hajfestést, ezért olyan hajszínre vágyott, amit nem kell bizonyos időközönként átfesteni. A szolgáltatás 9 órán át tartott.”

4, “Ez a gyönyörű ügyfél Las Vegasból érkezett hozzám. Hajában több szín is látható volt a világostól a sárgarezes árnyalatig. Ezt akarta olyanra festetni, mint a hajtöve. A folyamat összesen 9-10 órán keresztül tartott.”

5, “Néhány hölgynek csak a haja tövében található fehéres, szürkés árnyalat, amit vagy el akarnak tüntetni, vagy olyan színűre akarják csináltatni az egész hajukat. Ez az Arizonából érkezett hölgy ezüst hajat szeretett volna, amit meg is csináltam és egy kicsit vágtam belőle, hogy felfrissüljön a frizurája.”

6, “Ez a gyönyörű ügyfél San Diego-ból érkezett hozzám olyan hajjal, amely többféle világos és sötét sárgaréz árnyalatot is magába foglalt. Szerette volna, ha olyan lesz az egész hajkoronája, mint amilyen a hajtöveinél látszik, ezt sikerült elérni 9-10 óra alatt.”

7, “Ennek az ügyfélnek is több színben pompázott a haja végül az eredeti szín mellett tette le voksát. A teljes körű szolgáltatás 9-10 órán át tartott.”

8, “Fekete színű haj hamuszürkévé varázsolása. Ez a gyönyörű ügyfél azért érkezett hozzám, hogy természetes hajszínének megfelelő hajkoronát csináljak neki. Nem akarta már tovább feketére festetni a haját ezért döntött az őszes mellett. A teljes szolgáltatás 12 órát vett igénybe és elmondhatom, hogy ez volt a legnehezebb projekt, amit egész karrierem során csináltam.

9, “Ez a gyönyörű ügyfél Észak-Kaliforniából érkezett hozzám, azért, hogy ezüst hajat készítsek neki, mely tökéletesen egybeolvad eredeti már őszülő hajával. A teljes átalakulás 7 órán belül megtörtént.”

10, “Megtiszteltetés és nagy öröm volt számomra, hogy átalakíthattam a legendás színésznő @janefonda haját kifejezetten a 2020-as Oscar díjátadóra. Annyira inspiráló volt az a 7 óra, amit ezzel a csodálatos hollywoodi csillaggal tölthettem. Szemtanúja lehettem az energiájának, szépségének és nőiességének.”

11, “Ennek a gyönyörű vendégnek a haját olyan színűre kellett festenem, amilyen a hajtöveinél is látszik, ezen kívül egy divatosabb fazont is vágtam hozzá, hogy tökéletes legyen a megjelenése. A teljes átalakulás 7 órán át zajlott.”

12, “Újabb gyönyörű ügyfél, aki ezüstszürke színű hajat szeretett volna csináltatni, ami megfelel a már őszülő tincseinek. Egy dizájnosabb fazont is vágtam neki, amivel még szebb és sugárzóbb lett a megjelenése. A szolgáltatás 9-10 órán át tartott.”

13, “Ennek a gyönyörű ügyfélnek szinte majdnem fekete haja volt, mely sok sérülést szenvedett el a festés miatt. Célunk az volt, hogy egy teljes átalakítást adjunk neki, amivel jeges szőke árnyalatú lesz a haj. Ennek hála többet nem is kell festetnie a haját, hiszen pont olyan színű, mint a hajtöve. A teljes szolgáltatás 8 órán át zajlott.”

14, “Pályafutásom újabb csúcspontja. A legszebb és legelegánsabb talk show-házigazdáját fogadhattam a szalonomban, aki nem más, mint @sharonosbourne. Sharonnak 100%-ban fehér színű haja van és az elmúlt 18 évben heti egyszer élénkpirosra festette haját. Elmagyarázta nekem, hogy már rég meg akarta tenni ezt a lépést, de minden alkalommal, amikor megpróbálta, katasztrófával végződött.”

Szerinted is zseniális hajkoronát készített nekik?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments