HomeInterestingÍme egy izgalmas teszt - Te kitalálod, hogy a három ábra közül,...

Íme egy izgalmas teszt – Te kitalálod, hogy a három ábra közül, melyik nem egy család?

Véleményed szerint a három ábra közül melyik az, amelyik nem egy családot ábrázol? Választásod érdekes és különleges dolgot árul el rólad.

Sokan tartunk és megijedünk a pszichológiai tesztektől, legfőképp azért, mert nem szeretnénk szembenézni tulajdonságainkkal vagy személyiségvonásunkkal. Ezek a tesztek azonban nem ijesztőek, sőt, rengeteget segíthetnek személyiségünk fejlődésében. Döntéseink sok mindent elárulnak rólunk, valamint felfedezhetünk olyan dolgokat is magunkról, amiről talán fogalmunk sem volt.

A következő tesztben azt kell eldöntened hogy a három rajz közül melyik nem egy családot ábrázol. Első ránézésre semmilyen különös dolgot nem láthatsz a rajzokon, azonban, ha jobban megnézed, akkor találhatsz érdekes eltéréseket. Szerinted, melyik család nem is család? Miután választottál, tekintsd meg a válaszokat, érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról.

Ha úgy véled, hogy az első kép az, amelyik nem családot ábrázol

Döntésed azt sugallja, hogy egyáltalán nem vagy családcentrikus ember. Az ábrán úgy tűnik, mintha az anya távol akarná tartani lányát az apától, ez pedig látszólag a férfit nem is érdekli. A teszt szerint gyermekkorodban nem volt előtted határozott apakép, ezért hajlamos vagy azt érezni, hogy segítséget kell nyújtanod másoknak. Boldogsággal tölt el, ha a segítségeddel mások élete pozitív irányba fordul. Sajnos, ennek ellenére nem tudod, hogy milyen egy igazi család.

Ha szerinted a második rajz az, amelyik nem családot ábrázol

Ha a második rajzra esett a választásod, akkor valószínűleg komoly lelki trauma ért téged. Ugyanis ez a rajz ábrázolja a legboldogabb családot, hiszen a szülők szeretettel fogják közre gyermeküket. Lehetséges, hogy egy rosszul működő családban nőttél fel, az egyik szülőd nem úgy bánt veled, ahogy megérdemelted volna, a másik pedig társfüggő lehetett. Valószínűleg az igazi családról nincsenek tapasztalataid, ez az oka annak, hogy azt gondoltad, hogy ez a család nem is család.

Ha úgy gondolod, a harmadik rajz az, amelyik nem családot ábrázol

Te egy családcentrikus ember vagy, ha a harmadik rajz mellett tetted le a voksod. Ha pontosan szemügyre veszed az ábrát, akkor észreveheted, hogy a miniszoknyás nő nem figyel a gyermekére, ugyanúgy, ahogy az apa sem. Elsősorban ugyanis csak magukkal vannak elfoglalva. A teszt alapján nagyon jó a természeted, álmod egy összetartó, szilárd és megbízható család. Hiszel a családi értékekben, a házasságban, amely életed legfontosabb részét képezi. Gondoskodsz másokról, szívesen segítesz bárkinek, legfőbb célod, hogy élhető és boldog életet teremthess szeretteidnek.

Te melyik típusba tartozol?

Most Popular

Recent Comments