HomeCelebrityEmlékszel még a Dennis, a komisz főszereplőjére? - Igazi álompasi lett a...

Emlékszel még a Dennis, a komisz főszereplőjére? – Igazi álompasi lett a szőke kisfiúból

Mason Gamble gyermekszínészként kezdte pályafutását, ismertté pedig az 1993-ban bemutatott Dennis, a komisz című vígjáték tette, amelyben Walter Matthau oldalán szerepelt. A történetben egy rakoncátlan kisfiút ismerhettünk meg, aki állandó jelleggel bajba keveredik, legfőképp szomszédja, Mr. Wilson kárára. Első felnőtt alakítását az Anya csengője című drámában nyújtotta, amelyért elnyerte az Ifjú Művészek Díját is. Manapság azonban már főként színpadi szerepeket vállal.

A ma már 33 éves színészt láthattuk még a Drágám, add az életed!, a Rossz hold és az Okostojás című filmekben, sőt, még a Vészhelyzet egyik epizódjában is feltűnt, a kilencvenes évek vége után azonban egyáltalán nem kapott szerepet. Legutóbb a Golf in the Kingdom című filmben játszott 2010-ben, azonban ez az alkotás sem volt sikeres.

Gamble 2008-ban a színészkedés mellett a Kaliforniai Egyetemen le is diplomázott, méghozzá fogásznak tanult. Állítása szerint mindig is nagy szenvedélye volt a tengerbiológia, ezért később ez a szak is felkeltette a figyelmét.

Mason Gamble közel tíz éve azonban teljesen eltűnt a filmvászonról.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments