HomeInterestingÍme a titkos felvétel, amin a Dubajból visszatérő NER magángép és...

Íme a titkos felvétel, amin a Dubajból visszatérő NER magángép és utasai láthatóak

Az OE-LEM jelzésű repülőgépet nagyon szeretik a politikusok, ugyanis mindig azt foglalják le, ha nagy utazásra készülnek. Van, aki karácsonykor, van, aki pedig Valentin-napkor foglalja be a 17 milliárd forintos magángépet. Most olyan információk kerültek napvilágra, miszerint a gép Dubaj és Budapest között közlekedett. Annak érdekében, hogy utánajárjanak a dolognak a HVG munkatársai kivonultak a helyszínre, hogy felvételeket készíthessenek a megérkező gépről, illetve a leszálló emberekről. Ezzel simán ki lehetett volna deríteni, hogy jelenleg ki vette igénybe a gépet egy kis pihenésre.

A stáb Ferihegyen várta, míg a NER magángép beáll a helyére és kinyitja ajtaját. A HVG azért is járt utána a dolognak, mert Hadházy Ákos saját közösségi oldalán azt az információt tette közzé, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc foglalta le a gépet, hogy elrepülhessenek az Egyesült Arab Emírségekbe. Erre vonatkozó kérdésekkel a HVG munkatársai megkeresték Várkonyi Andreát, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a dolgokat.

Sajnos azonban a felvételről nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy Várkonyi Andrea vagy Mészáros Lőrinc szállt le, mivel mindenki arcát maszk takarta. Ha téged is érdekel a landolás, akkor nézd meg a következő felvételt. Ha pedig meg tudod fejteni kik szállhattak le a gépről, akkor pedig zseni vagy.

Most Popular

Recent Comments