HomeInterestingEgy 16 éves lány, aki elképesztően hosszú ujjával sokkolta az egész internetet

Egy 16 éves lány, aki elképesztően hosszú ujjával sokkolta az egész internetet

Biztos Ti is láttatok már olyan személyt, akinek valamilyen különleges adottsága vagy egyedi külső védjegye volt. Ezekbe voltaképpen bármi beletartozik. Egyesek a szemöldöküket tudják felváltva mozgatni, mások fel tudják hajtani a nyelvüket, egyeseknek két eltérő színű szemük van, másoknak pedig rövid vagy épp hosszú végtagjuk. Cikkünk főszereplője is nagy9on különleges védjeggyel van megáldva, amit bizony meg is mutatott az internet népének.

Olivia Mercea egy 16 esztendős lány, aki első ránézésre pont ugyanolyan szép, mint az összes többi korabeli fiatal. Instagram fiókját nemrég indította el de már majdnem 3000-en követik. Mint a legtöbb tinédzser ő is kipróbálta milyen a modell élet, legalábbis erről árulkodnak a közösségi oldalra feltöltött képei. Mivel nem akart lemaradni társaitól elindította saját TikTokját.

@olliviahaha

my finger😋

♬ Pesetas – Rilès

Hat nappal ezelőtt feltöltött egy videót, amiben megmutatta, hogy milyen hosszú ujjal is áldotta meg őt az élet. A videó elején még bájosan bazsalyog a kamerába, aztán a következő pillanatban bemutat gigantikus méretű ujjával. Állítása szerint majdnem 13 centis ujja van, s ez az információ igencsak meglepte az internetezőket.

Hosszú ujját arca mellé tette viszonyításképp, majd felkerült egy fotó, amin látható, ahogy a TV távirányítója mellé teszi összehasonlításképp.

Videóját több mint 4 millióan látták és 988 ezren lájkolták. Ezen kívül 21 ezer komment érkezett alá, amik közül akadt egy két cifra. Például:

„Azzal még a tüdejét is meg tudja vakarni”

„Egyértelmű, hogy nincs szüksége férfira.”

„Ha a Harry Potterben lenne nem lenne szüksége pálcára.”

„És még azt hittem az én ujjam hosszú….”

„Először megijedtem mikor megláttam azt a hatalmas ujjat.”

Két nappal ezelőtt pedig ezt a videót tette fel TikTokra. Ebben a videóban pedig azt mondja, hogy a lábujjai rosszabbak.

@olliviahaha

sorry you had to see it🥰 #YesDayChallenge #greenscreenvideo #viral

♬ original sound – Amir Yass

Ti mit szóltok az ujjához?

Most Popular

Recent Comments